Şimdi Ara

Bıçak ticaretinden anlıyanlar içeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karambit fade fiyatlarından ve karambit doppler phase 3 fiyatlarından az bahsedebilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

karambit fade fiyatlarından ve karambit doppler phase 3 fiyatlarından az bahsedebilir mi

Benim 70/30 karambit fade için m9 bayonet tiger + 700 liralık çok offer geliyor. m9 bayonet markete düşüyor 1150 lira desen 700 liralık offer ile 1850 lira eder. Karambit phase 3 doppler içinde m9 bayonet + 150 liralık skin almıştım oda ortalama 1300-1400 liradır. Mavisi iyi doppler 4 içinde m9 bayonet tiger + 400 liralık teklif gelmişti. Şuanda m9 tiger markette mi bilmiyorum ama gelenler 0.01 float civarı iyi skinlerdi. Genelde markette olmayan skinlerimi market fiyatı olan şeylere takaslıyorum. 70/30 karambit fade içinde 1300 lira nakit teklifi aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

quote:

karambit fade fiyatlarından ve karambit doppler phase 3 fiyatlarından az bahsedebilir mi

Benim 70/30 karambit fade için m9 bayonet tiger + 700 liralık çok offer geliyor. m9 bayonet markete düşüyor 1150 lira desen 700 liralık offer ile 1850 lira eder. Karambit phase 3 doppler içinde m9 bayonet + 150 liralık skin almıştım oda ortalama 1300-1400 liradır. Mavisi iyi doppler 4 içinde m9 bayonet tiger + 400 liralık teklif gelmişti. Şuanda m9 tiger markette mi bilmiyorum ama gelenler 0.01 float civarı iyi skinlerdi. Genelde markette olmayan skinlerimi market fiyatı olan şeylere takaslıyorum. 70/30 karambit fade içinde 1300 lira nakit teklifi aldım.

peki hocam 60/40lık fade için karambit doppler phase 3 0.5 float ve kelebek bıçak gece vereyimmi ?

benim için sıkıntı olan dopplerı skin arenada 700$ value ile oynuyabiliyorsun ama karambit fadei daha düşük fiyatla oynuyorsun o sıkıntı var bide üzerine gidipde 100$lık bıçak verince

neyse artık verdim gitti hep fade ile oynamak istemişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 14 Eylül 2015; 22:16:22 >

• biri beni bu float muhabbeti konusunda aydınlatabilirmi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvrantum16

biri beni bu float muhabbeti konusunda aydınlatabilirmi :)

https://www.youtube.com/watch?v=jxH0iFvw2GY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sneaky Pete

quote:

Orijinalden alıntı: lvrantum16

biri beni bu float muhabbeti konusunda aydınlatabilirmi :)

https://www.youtube.com/watch?v=jxH0iFvw2GY

Bu SneakyPete adlı arkadaş 49 liralık oyunumu çalmıştır. Takas sayfasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

quote:

Karambit doppler markette günde 30 civarı satılıyor, m9 bayonet tiger tooth 7-8 tane satılıyor. Envanterde üzerine gelince yazıyor. M9 Tiger'in en fazla 8'e çıktığını gördüm. Karambit varken 30'u bile görüyordum.

Tabi bunlar listede yok, koyulduğu gibi çekildiği için ne kadar satıldığını sadece envanterde görebiliyordum. Muhtemelen tiger teklif edenin bıçağı mw looktur. Çünkü ben lounge'a koyduğumda bir tane m9 tiger veren kişi bulamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 16 Eylül 2015; 18:34:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.