Şimdi Ara

Bıçak alacağım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende bulunan bıçak + nakit ödeyerek tercihen M9 Bayonet (tercihen iyi görünümlü koyu modelleri) almayı düşünüyorum. Forumda benden fazla referansınız varsa parayı yollarım, bıçakları takaslarız. Benden fazla referansınız yoksa bıçakları takaslarız, paranızı yollarım. Şuana kadar aldığım her skinde, elektronik üründe böyle yaptım kimse için kuralımı bozacak değilim.

Benim envanter :http://steamcommunity.com/id/doras/inventory/

Konu altına yazmayın, steam üzerinden ekleyebilirsiniz, özel mesaj gönderebilirsiniz. (Profili gizli olanları ve CSGO sahibi olmayanları blokluyorum)

• M9 BAYONET dışında aramıyorum arkadaşlar.
  • Konu günceldir
  • bütçeni ve hangi bıçağa ne kadar vereceğini belirtirsen daha kolay olur. Ve sendeki bıçağı ne kadardan sayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

bütçeni ve hangi bıçağa ne kadar vereceğini belirtirsen daha kolay olur. Ve sendeki bıçağı ne kadardan sayacaksın.

M9 Bayonet'in koyu renk modelleri, Night- Blue steel gibi koyu renk olanlarıi stattrak vs aramıyorum, özel bir pattern aramıyorum. Ben teklif biçmiyorum bana satacak kişi senin + şu kadar nakit diye söyler bana uygun olursa alırım.
  • yardımcı ol arkadaşa .D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

yardımcı ol arkadaşa .D

Yardımcı oldu, bıçak alındı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kelebek bıçak alınır
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

yardımcı ol arkadaşa .D

Yardımcı oldu, bıçak alındı :)

Hayırlı olsun statrak ise bol killer normal ise görünmümün fn olması dilegiyle iyi akşmlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.