Şimdi Ara

Biber Gazı Orucu Bozar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Rize'den yayın yapan Çay Televizyonu’nda izleyicilerin sorularını cevaplayan emekli imam Necati Hutoğlu, “Biber gazı orucu bozar mı?” sorusuyla karşılaştı.

Özellikle Ramazan aylarında sempatik tavırları ile izleyenleri ekranların başına toplayan emekli imam Hutoğlu, bir izleyenin “Taksim’de sıkılan biber gazı orucu bozar mı?” şeklindeki sorusuna, “Bilerek içine çekersen bozar, bilmeyerek çekersen bozmaz” şeklinde cevap verdi. Programın sunucusu Orhan Yazıcılar’ın “Hocam kimse bilerek onu içine çekmez” sözleri, ekran başındakileri güldürdü. Yazıcılar, “Tabii oraya eylem amaçlı gitmeyen, oradan geçenler de etkilenmiş olabilir” derken, Necati Hoca ise, “Orada oruçlunun ne işi var” şeklinde cevap verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcumustafa -- 11 Temmuz 2013; 12:21:14 >

• orda oruçlunun işi yoksa kaç gündür verilen iftar yemeklerini kim yiyor?
  • onu böyle hup çekip ağzını açıpta çekip alayım diye yaparsan bozulur
  • "emekli imam Hutoğlu, bir izleyenin “Taksim’de sıkılan biber gazı orucu bozar mı?” şeklindeki sorusuna, “Bilerek içine çekersen bozar, bilmeyerek çekersen bozmaz” şeklinde cevap verdi."

O zaman evinde oturan oruçlu komşusundan gelen yemek kokusunu içine çekerse de orucu bozulacak demektir. Laf salatası yapıp göstericilere kısaca "orada gösteri yapan adamda oruç ne arar" demeye getirmiş. Herkesin kolayca imam olabildiği bir ülkede beklenen açıklamalardan bir tanesi.
  • HO HO HO HO NE GÜLDÜM YA BİBER GAZINI KİMSE İSTEYEREK ÇEKMEZMİŞ HOHOHO BUNU YAPAN ESPRİTİSYEN NE GÜZEL ESPRİTİSYEN,BUNA GÜLEN İMAM NE GÜZEL İMAM HOHOHOHO
  • “Orada oruçlunun ne işi var”

Oraya giden herkesi dinsiz sanıyor adam. He deyin geçin.
  • Sigara, biber gazı, parfüm kokusu vs vs. Neye göre bu bozar bu bozmaz diyebiliyorlar anlayamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlood

Sigara, biber gazı, parfüm kokusu vs vs. Neye göre bu bozar bu bozmaz diyebiliyorlar anlayamıyorum

İstemek isteyerek yapmak gibi fiiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcumustafa

quote:

Orijinalden alıntı: Xlood

Sigara, biber gazı, parfüm kokusu vs vs. Neye göre bu bozar bu bozmaz diyebiliyorlar anlayamıyorum

İstemek isteyerek yapmak gibi fiiler

Hayır şu anlamda söylüyorum su içimize girip bizi doyuruyor eyvallah. Biber gazı ile parfüm kokusunun ne farkı var veya yemek kokusunun. Bizi doyurduğu, ettiği yok niye oruç bozsun ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

HO HO HO HO NE GÜLDÜM YA BİBER GAZINI KİMSE İSTEYEREK ÇEKMEZMİŞ HOHOHO BUNU YAPAN ESPRİTİSYEN NE GÜZEL ESPRİTİSYEN,BUNA GÜLEN İMAM NE GÜZEL İMAM HOHOHOHO

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruyu soranın amacı belli dalga geçmek aslında sunucu dikkate almaması gerekirdi
  • helal valla iyi tespit. oruç tutan müslüman adam vatanına zarar verir mi, kaldırım taşları onların gggggtne
  • Kendine Antikapitalist Müslüman diyen saçma sapan bir grup var, dini alet edenlerden dert yananlar bu adamların arkasına dururlar. Samimiyetleri de buradan belli oluyor zaten. Milletin başına ne geldiyse bu gibilerden geldi. Zamanında Aczimendiler vardı ortalıkta gezen şov yapan, bunlarda güncel versiyonu işte. Allah akıl fikir versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1tiger1

quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

HO HO HO HO NE GÜLDÜM YA BİBER GAZINI KİMSE İSTEYEREK ÇEKMEZMİŞ HOHOHO BUNU YAPAN ESPRİTİSYEN NE GÜZEL ESPRİTİSYEN,BUNA GÜLEN İMAM NE GÜZEL İMAM HOHOHOHO

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.