Şimdi Ara

biber gazı alan kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanırım yasal ve taşıması serbest ama kullanması iyi olmaz zaten kullanınca karşıdaki şikayet eder
    ama alması taşıması serbest diye düşünüyorum,bu devirde lazım
    şimdi sormak istediğim şey bunların son kullanma tarihi ne kadar sürüyor,orjinali nasıl anlaşılır
    etkisi 5 metre diyorlar peki yüze sıkınca adamın gözü açık kapalı farkediyormu,birde kaçmak için yeterli süre kalıyor dimi
    bunların bele takma kılıfıda oluyor sanırım
    alan kullanan deneyen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 7 Ocak 2012; 11:15:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

sanırım yasal ve taşıması serbest ama kullanması iyi olmaz zaten kullanınca karşıdaki şikayet eder
    şimdi sormak istediğim şey bunların son kullanma tarihi ne kadar sürüyor,orjinali nasıl anlaşılır
    etkisi 5 metre diyorlar peki yüze sıkınca adamın gözü açık kapalı farkediyormu,birde kaçmak için yeterli süre kalıyor dimi

5 metreyi bilmem ama sadece göze etki etmiyor bi arkadaş merak etti sıktım kustu yaklaşık 20 dk sürekli öksürdü o da koluna sıktım oradan kokladı böyle oldu yüzüne sıksam nolur sen düşün

• Biber gazı zararsızdır. Göze de gelse etkisi yaklaşık 1 saat içinde gider. 1 saatte yinede kaçamassan zaten zevk almaya bak
  • kırmızı biber karışımı varmış ama gaz halinde bu
    ayrıca soluyunca ciğerlere kadar işliyordur ve yakıyordur
    videoda ilginçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

sanırım yasal ve taşıması serbest ama kullanması iyi olmaz zaten kullanınca karşıdaki şikayet eder

taşıması yasak diye biliyorum.polis görürse ceza yazıyormuş

• Biber gazı satılır beyler. İsteyen PM'den iletişime geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyaş Pilot -- 7 Ocak 2012; 13:17:45 >
  •  biber gazı alan kullanan varmı

Bu yasak.
    Diğerleri (anti-dog ibareli olanlar) serbest
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nesquik Toz ( Kullanan Var Mı )
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.