Şimdi Ara

biber gazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malum tekin bir ülkede yaşamıyoruz.metro çıkışlarında vs. kız arkadaşımı sıkıştırırlar diye endişe ediyorum.tedbir amaçlı biber gazı almak istiyorum çantasında bulunsun ne olur ne olmaz diye.sizler ne düşünüyorsunuz mantıklı değil mi??ve netten alabileceğim adresler nelerdir daha önceden alan güvenli bir yer hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirm.

• Mantıklı, çoğu sitede satılıyodu ama pek bilmiyorum. Ankarada maltepe pazarında vardı sanırım
  • dostum boşver biber gazını çek ona bi 14 lü kökden çözüm valla. bide nickine bak istediğine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşruhuum -- 15 Temmuz 2009; 11:50:35 >
  • ^^
  • nicke bak yaa nerde oturuyosun bilmiyorum ama çarşı esnafı nerde bolsa oraya git veya kapalıçarşı gibi bir yer varsa oraya gidebilirsin.ya da bir polise sor sana yardımcı olurlar.
  • valal 2 kere yedim o gazdan. acaip etikili.. birini polisten (tribünde çıkan olayda arada kalmıştım), diğeride arkadaşın doğum gününde dengesiz bir başka arkadaş eğlence olsun diye fotoğraf çektiren gurubun üstüne sıkmıştı.. inanılmaz etkili..20 kişi girememiştik oraya o gece..

av malzemeleri satan bir yer var burada. orada satılıyordu.. alanya ama

bu arada adım Nuri
  • netten alacağım da kimizi suyla karışık etkisiz oluyormuş çakmalarından kaçınmak istiyorum netten alacağım ama nerden alsam bilmiyorum 5 liraya da var 10 lirayada.5 liraya bir tane buldum hemenal da ama o da cvp vermiyor en son alışverişi 1 hafta önce..hepsiburadada da buldum bir marka ama nato marka değil nasıldır acaba etkisi iyi midir bilmiyorum..bir de hepsiburadaki kargo dahil 15 e gelecek diğerleri 5 lira tanesi..nereden alsam acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

http://forum.donanimhaber.com/m_32683337/mpage_1/key_//tm.htm#32683337

yalnız değilsin

nereden aldın aldn mı yada tavsiye edeceğin güvenli bir yer var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.