Şimdi Ara

Bianchi Speed mi Bianchi Luca mı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu zamanlarda bisiklet almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyidir? 300 tl'yi aşmayacak kaliteli bir şey arıyorum bianchi speed ve luca arasında kaldım ikisinin de fiyatı aynı 292 tl hangisini tavsiye edersiniz? bir de bianchi scorpion'u (308 tl) merak ediyorum yardım ederseniz sevinirim Not : bisikleti iyi ve nazik kullanırım, sorun çıkarmayacak bir bisiklet istiyorum.

http://www.bianchi.com.tr/urunler/urundetay.aspx?kategoriid=2&altkategoriid=2&urunid=122

http://www.bianchi.com.tr/urunler/urundetay.aspx?kategoriid=2&altkategoriid=2&urunid=126

http://www.bianchi.com.tr/urunler/urundetay.aspx?kategoriid=2&altkategoriid=2&urunid=120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bypsyduck -- 24 Temmuz 2010; 20:09:02 >

• çift amortisörlü bisikletleri önermem ortadaki amaortisör bisikleti çok ağırlaştırıyor.
    bisikletin hafif olması- senin için uygun ölçülerde olması- kullanım amacına uygun olması- kaliteli mazlemelerden yapılmış olması çok önemli.
    www.mtbtr.com gibi adreslerde daha çok bilgi bulbilirsin
  • teşekkürler peki bianchi speed ve bianchi luca'dan hangisini önerirsiniz, neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bypsyduck -- 24 Temmuz 2010; 19:09:45 >
  • sanırsam 2 model yaklaşık olarak aynı kalitede. benim esas olarak tavsiye edeceğim bütçeni biraz daha artırıp aliminyum şase bir model alman olur. ikisinden birini seçeceksen daha hafif olanını; senin için ugun ölçülerde olanını(bkz mtbtr.com veya nette birçok yerde var), görüntü olarak en çok beğendiğini seçmen.
  • bianchinin diamond modeli arkadaşımda vardı. bi kez binmişliğim var çok rahat bir bisiklet
  • Sanırım Luca modeli Speed modelinin 24'' jant olanı.
  • çift amorsitsör ağırlaştırır ve yolda gereksiz yere zıplatır
    diğer iki bisiklette çelik kadro onlarda ağır olur
    alüminyum kadrolu ng 650 öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

çift amorsitsör ağırlaştırır ve yolda gereksiz yere zıplatır
    diğer iki bisiklette çelik kadro onlarda ağır olur
    alüminyum kadrolu ng 650 öneririm

Alüminyum kadronun hafif olması dışında avantajı var mı çelik kadroya?
  • alüminyum çok zor paslanır
  • quote:

alüminyum çok zor paslanır

Anladım hocam. İki model arasındayım şu an. Bianchi Speed ve Salcano NG 650. Salcano' nun kadrosu alüminyum ama servis ağı kötüymüş. Kararsız kaldım.
  • alüminyum çeliğe göre biraz daha hafiftir
  • Bu modellerden vazgeçtim. Çıtayı Sedona Borla' ya yükselttim.
  • bende bianchi speed almayı düşünüyorum. daha doğrusu kardeşim için alınacak ama bende kullanacağım için annemlere alırken yol gösteriyorum. 300-350 lira olacak fiyat. bianchi speed den daha güzelini bulamam gibime geliyor bu paraya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

bende bianchi speed almayı düşünüyorum. daha doğrusu kardeşim için alınacak ama bende kullanacağım için annemlere alırken yol gösteriyorum. 300-350 lira olacak fiyat. bianchi speed den daha güzelini bulamam gibime geliyor bu paraya?

ng 650
  • quote:

quote:

bende bianchi speed almayı düşünüyorum. daha doğrusu kardeşim için alınacak ama bende kullanacağım için annemlere alırken yol gösteriyorum. 300-350 lira olacak fiyat. bianchi speed den daha güzelini bulamam gibime geliyor bu paraya?

ng 650

bunun da tipi güzelmiş la.

inş. kocaeli bayiisinde vardır. sağolasın
  • quote:

quote:

quote:

ng 650

bunun da tipi güzelmiş la.

inş. kocaeli bayiisinde vardır. sağolasın

Speed alacağına Ng 650 al tabi ki. 300 den fazla sakın ola ki verme. Nakite daha bile düşerler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.