Şimdi Ara

BİANCHİ DİSCOVERY VS SEDONA 310 VS CARRARO 702

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar 10 gündür şehiriçi kullanmayı düşündüğüm bisiklet arıyorum. Özellikle bagajlı modellere baktım arkasına çocukları bindiririm diye. Carraro, sedona ve bianchi modellerine baktım. Carraro ve Sedona bircok bisikletcide yok yada sınırlı modeller var. Bu nedenle bianchiye yöneldim.

    http://carrarobisiklet.com/sehir-bisikletleri/carraro-702-grande-erkek-sehir-21-v-vb-28/

    http://www.sedonabisiklet.com/bisiklet-detay-2016/sedona-310.html

    http://bianchi.com.tr/sehir-bisikletleri/bianchi-discovery-erkek-sehir-21-v-vb-28/

    Carraro haric diğerleri amartisörlü maşaya sahip. Şehiriçi asfalt olmasına rağmen engebe ve çukurlar da mevcut. Sizce hangisini seçmeliyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut976 -- 13 Ocak 2017; 0:59:40 >







  • Carraro Sportive 225 veya 227'ye bakabilirsiniz. Turkiye yollarinda amortisorsuz masa kullanmak zulum. Yollar bozuk ve cukur dolu. Carraro Sportive 330 alan bir tanidigim, 2 ay sonra gidip Suntour amortisorlu masa satin aldi. Carraro Sportive 225 tam bir f/p urunu. Uzerinde 500 KM yol yaptim. Simdiye kadar alip da pisman olanini hic gormedim. Diger bir husus ise Italyan Bianchi bisikletler ile Turk uretimleri arasinda logo haricinde bir benzerlik yok. Italyan olanlarinin komponentleri, kadrolari ve masalari daha kaliteli...
  • Victorun dediği gibi bana kalırsa her ne kadar 1 yıl içinde yol bisikletine geçecek olsam da amortisörsüz çok rahatsız edici gelecektir. Tabi siz çocuk bindirmeyi düşünüyorsanız durum farklı.Amortisörlülerde bagajlı model bulunuyor mu bilmiyorum. Ama marka açısından tercinizi Sedona ya da Carraro tarafından yapmanızı öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDenier

    Victorun dediği gibi bana kalırsa her ne kadar 1 yıl içinde yol bisikletine geçecek olsam da amortisörsüz çok rahatsız edici gelecektir. Tabi siz çocuk bindirmeyi düşünüyorsanız durum farklı.Amortisörlülerde bagajlı model bulunuyor mu bilmiyorum. Ama marka açısından tercinizi Sedona ya da Carraro tarafından yapmanızı öneririm.

    Bulunduğum şehirdeki en büyük bisiklet bayiinde sedona bayiinde bagajlı modeli yoktu carraronun ise ön maşa amartisörsüzdü. Amartisörlü modeli bianchi den daha pahalıydı. bende bianchi discovery den yana kullandım tercihimi. birkaç test sürüşü yaptım fena değil beni tatmin etti diyebilirim umarım sorunsuz bir şekilde binerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut976 -- 18 Ocak 2017; 1:42:45 >
  • umut976 U kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın diyelim o halde :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.