Şimdi Ara

Bianchi Speed 2000 Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bianchi Speed 2000 satan bir tanıdık var, 300 TL ye bırakıyor, bisiklet 1 yıllık, jantın teki full değişmiş, arızası vs yok. Lastikler 20-30km ancak yol almış gibi.

Fiyat uygun mu, almalı mıyım ne dersiniz?

Teşekkürler.

• Bence 300 tl ye ikinci el alacaksan salcano ng650 al derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriniz için teşekkürler, Erzurum da bulursam dikkate alırım mutlaka

Bisiklet gg üzerinden alıcam, 330 TL ye listelecek, 16.5 tL %5 indirim hakkımdan dolayı fiyat düşecek. 25 TL bonus alacağım. %3.4 avantajixten de 10 TL gelecek.
    Yani bana maliyeti bisikletin 280 TL olacak ve 6 taksit ? Bu şartlarda değer mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger ng 650 ise tabiki deger bisiklet ihtiyaclarindan fazlasini karsilayacagini dusunuyorum yeni model almaya calis bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarrdimci olabildiysem ne mutlu :)

• Fikir verdiniz hocam :) Gayet yeterli..

Ama maalesef sıfır alamayacağım için tek seçenecek gene speed 200 kalıyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford B-Max alınır mı?
    13 yıl önce açıldı
    clk 200 alınır mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben zaten salcano ng650 ikinci el önermiştim 300 civarına sıfırı zaten 569 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetCanKaratas

Ben zaten salcano ng650 ikinci el önermiştim 300 civarına sıfırı zaten 569 tl

Birde bulabilsem 2.elini bulabilsem Erzurum da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenokte -- 9 Haziran 2014; 17:53:23 >
  • İnşallah bulursunda keyifle binersin hocam
  • Ne yaptınız bisiklet işini hocam ?
  • Hocam biraz daha bekliyorum, bir kaç arkadaşa daha söyledim, eğer başka bir alternatif çıkmazsa alıcam dediğim bisikleti.

• quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

Hocam biraz daha bekliyorum, bir kaç arkadaşa daha söyledim, eğer başka bir alternatif çıkmazsa alıcam dediğim bisikleti.

Ne yaptınız, aldınız mı? Ben de n11 den bianchi speed 1000 diye bir modele baktım. fiyatı istediğim aralıkta. Maksadım profesyonel bir iş değil. Şehir içinde maksat biraz egzersiz olsun diye almayı düşüyorum.
    Ya da 400-500 tl ye neler tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

quote:

Hocam biraz daha bekliyorum, bir kaç arkadaşa daha söyledim, eğer başka bir alternatif çıkmazsa alıcam dediğim bisikleti.

Ne yaptınız, aldınız mı? Ben de n11 den bianchi speed 1000 diye bir modele baktım. fiyatı istediğim aralıkta. Maksadım profesyonel bir iş değil. Şehir içinde maksat biraz egzersiz olsun diye almayı düşüyorum.

500 liraya salcano city fun 60v'den daha iyi bir bisiklet yok. şehit içi yollarınız fena değilse mtb almanız sizi yormaktan başka işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

quote:

quote:

500 liraya salcano city fun 60v'den daha iyi bir bisiklet yok. şehit içi yollarınız fena değilse mtb almanız sizi yormaktan başka işe yaramaz.

Teşekkürler.. Bi inceleyeyim.. Bisikletleri biraz araştırınca bisan ve bianchinin eski namının yürümediğini fark ediyorum. Doğru mu düşünüyorum ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

quote:

quote:

Teşekkürler.. Bi inceleyeyim.. Bisikletleri biraz araştırınca bisan ve bianchinin eski namının yürümediğini fark ediyorum. Doğru mu düşünüyorum ?

bi nevi doğru sayılır önceden bisan atlas ve bianchi aspid efsaneydi, şimdi marka model çeşitliliği artınca insanlarda bilinçli bisiklet kullanmaya yöneldiler, önceden sadece görüntüsüne göre alınırdı, şimdi en ufak ayrıntılar bile alıcı tarafından dikkate alınıyor hatta bazı kişiler bilgisayar toplar gibi kendi bisikletini topluyor. bianchi'de bisan'da parasına göre bisiklet üretiyor, eğer donanım isterseniz f/p oranına bakarsanız salcano, göze hitap eden tasarım isterseniz sedona yada ikisininde ortası olsun derseniz bianchi ve carraro var. Ancak size de önerdiğim gibi 500 liraya city fun'dan daha iyi şehir bisikleti yok. mtb olsun derseniz mosso wildfire v, salcano ng 650 felan var ancak alıştıktan sonra şehir bisikletleri çok daha keyifli oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.