güzel bisiklet fakat maşada amortisör değilde sabit düz maşa kullanılsa daha iyi olabilirmiş ama zaten sadece sahilde gezmek için kullancakmışsınız, o yüzden alman daha mantıklı. bence bu fırsatı kaçırma, aldığın zaman haberdar et bisiklette olusan sorunlardan ve alacağın ekipmanlar hakkında konusalım.
bu bisiklet hakkında hiç bir yorum yok.Bianchi'nin sitesinde bu bisiklet bile yok. beni biraz şüphelendiriyor. Bisikleti daha önce almış ve yorumlarını yazmış kimse görmedim. Sadece markaya güveniyorum.
bende araştırdım fakat bulamadım ama genede güvenmiyorsan o bisikletin parası ile çokca kullanılan herhangi bir bianchi yada carraro bisiklet alabilirsin. zaten ikiside aynı fabrika (ACCELL) çıkışlı.
2 Yıl önce Carrefour'a bisiklet bakmaya gitmiştik ve Bundan 1 tane kalmıştı Hoşuma gitmişti Aldık bisiklet kısmına gelirsek Baya Sağlam bi bisiklet ben bu bisikletle büyük kazalar atlattım 40km/h ile giderken yerin ıslak olması sonucu düştüm ve çenem yarıldı kazanın şokuyla bisiklete bakmamıştım ve 1 ay boyunca depoda kaldı sonra bi ara bakıyım dedim indiğimde ise kazadan daha büyük bir şokla karşılaştım Bisiklet sapasağlamdı sonrasında artık hız yapmaya cesaretim kalmadığı için bisikletin lastiklerini değiştirdim (Normalde bisikletin lastikleri hız yapmaya yönelikti ve ben bayaaa bi drift atınca arka lastik kabak olmuştu sonucunda yerde ıslak olunca kazaya sebebiyet verdi)bisiklete dağ bisikletlerinde olan lastiklerden taktım ve şuana kadar bi sıkıntım olmadı çok şükür merdivenlerden gayet hızlı rahat dengeli inebiliyorum dağda çukurlarda gayet rahat bisiklet sürebiliyorum kısa bir özet geçersek bisiklet gayet güzel dayanıklı hiç bir bakım yapmadıgım halde(5,6 aydabir bezle siliyorum :P bakıma girmez sanırım)gayet sağlam bide arkada amortisör olsa fişek olurdu :) Biliyorum Cevap Bayaa Geç oldu Belki 2019da araştırma yapan arkadaşlar varsa diye yazdım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme