Şimdi Ara

Bianchi Alikut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alikut 2009 sınırlı üretim 2. el buldum, herşeyi orjinal ve tertemiz, galiba 2011 model, 1800 lira diyor alacağım kişi ne diyorsunuz? alınır mı?(not bisikletten pek anlayan biri değilim)

eğer böyle bir yazıma net cevap veremeyiz derseniz fotoğraflarını çekip koyayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Güneş -- 14 Mayıs 2013; 23:33:07 >

• İlk çıktığı zaman 0 olarak aldım ve halen de kullanıyorum. Slx set üzerinde fazla durmaya gerek yok. Her haliyle memnun ediyor. Maşa olarak epicon rl takılı. Sid-reba-fox kadar olmasa iyi çalışan bir maşa. Kadrosu 7005 alu. Açıları gayet iyi ve rijit bir kadro. Ağırlığı yanlış hatırlamıyorsam 17 inç için 1580 gr civarı. Sele fizik tundra. Eğer yarışlara katılmıyor,hafif arazi ve asfaltta kullanıyorsanız sele sizi yoracaktır. Jantlar Mavıc crossrıde 24 tel rulmanlı. Gayet akıcı ve gerçekten sağlam bir jant seti. Tubeless kullanıma uygun değil ve birazcık ağır :) Komple FSA set takılı.(furç-gidon-boğaz-sele borusu) Pek hafif olmasa da iyi bir set. İlk çıktığında 2700 lira civarı fiyatı vardı. Temizse alınabilir bir MTB. Görmeniz açısından iki foto ekliyorum ;

Bianchi Alikut

Bir kaç parça değişikliğinden sonra
     Bianchi Alikut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONRCNGTI -- 16 Mayıs 2013; 14:08:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: o_can

İlk çıktığı zaman 0 olarak aldım ve halen de kullanıyorum. Slx set üzerinde fazla durmaya gerek yok. Her haliyle memnun ediyor. Maşa olarak epicon rl takılı. Sid-reba-fox kadar olmasa iyi çalışan bir maşa. Kadrosu 7005 alu. Açıları gayet iyi ve rijit bir kadro. Ağırlığı yanlış hatırlamıyorsam 17 inç için 1580 gr civarı. Sele fizik tundra. Eğer yarışlara katılmıyor,hafif arazi ve asfaltta kullanıyorsanız sele sizi yoracaktır. Jantlar Mavıc crossrıde 24 tel rulmanlı. Gayet akıcı ve gerçekten sağlam bir jant seti. Tubeless kullanıma uygun değil ve birazcık ağır :) Komple FSA set takılı.(furç-gidon-boğaz-sele borusu) Pek hafif olmasa da iyi bir set. İlk çıktığında 2700 lira civarı fiyatı vardı. Temizse alınabilir bir MTB. Görmeniz açısından iki foto ekliyorum ;

Bianchi Alikut

Bir kaç parça değişikliğinden sonra
     Bianchi Alikut

Dostum anlatımın için gerçekten çok teşellür edrim, ayrıca fiyat hakkında net bilgi vediğin için ayrıca teşekkür ederim, bu bisiklet kafama yattı, alacağım yakında

• Alırsanız sizi yeterince memnun edecektir. Jantları fazlasıyla zorlamama rağmen 3.5 yıldır asla akortta bozma yapmadı. Ne diyelim ; şimdiden hayırlı olsun

Alırsanız sizi yeterince memnun edecektir. Jantları fazlasıyla zorlamama rağmen 3.5 yıldır asla akortta bozma yapmadı. Ne diyelim ; şimdiden hayırlı olsun

yardımların için teşekkür ederim, aldım.
    REVELL FERRARİ SA APERTA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Güneş

quote:

Alırsanız sizi yeterince memnun edecektir. Jantları fazlasıyla zorlamama rağmen 3.5 yıldır asla akortta bozma yapmadı. Ne diyelim ; şimdiden hayırlı olsun

yardımların için teşekkür ederim, aldım.

Hayırlı uğurlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONRCNGTI -- 2 Temmuz 2013; 23:08:47 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.