Şimdi Ara

Carraro Sportive 225- Satıldı -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Letgo ilan sayfası:https://tr.letgo.com/tr/i/carraro-sportive-225_a5779f12-945d-4345-afee-da4907d1f9da

Bisiklet 24 vites,Hidrolik fren, 28 Jant ve 49 Kadrodur.​02.05.2016 tarihinde işe gidip gelmek için aldım ortalama 1000km yapmışımdır fakat 1 yılı aşkın süredir kullanmıyorum garantisi 02.05.2018'de sona erdi.

Bisikleti aldığımdan beri kendi odamda sakladım.Resimlerde görüldüğü gibi ufak tefek düşmeler sonucu plastik kısımlarda aşınmalar vardır.

Güncelleme: 28.04.2018 Bisikleti bugün bakıma götürdüm tüm ayarları elden geçirilip akortu yapılacak hafta içi geri alacağım(Masraf).Satmak için acelem yok boşuna taksit olur mu sağlam indirim olur mu gibi mesajlar atmayın , satılmazsa da sağa sola gitmek için binmeye başlayabilirim belli olmaz.

Güncelleme: 09.05.2018 Bisiklet bakımdan çıktı arka tekerleğin arkortu kusursuz yapılmış, zincir, ruble, aynakol temizliği ve yağlanması, vites ayarları, hidrolik fren bakımları yapılmış.Bisiklet şuan kullanıma hazır durumda yeni sahibini bekliyor.

Garanti konusunda da ekleme yapmak istiyorum bisikletin kitapçığında "garanti kapsamına girmeyen durumlar" sayfasında yazanlar: "İç lastik patlamaları,Sert fren yaparak bisikleti kaydırıp dış lastiğin aşınmasına meydan vermek,Sele yırtılmaları,Jant eğrilmeleri,Akort ayarları,Hidrolik Disk frenlerin yağlanması,Fren balatalarının aşınması,Arka vites değiştiricisinin aldığı darbeden dolayı meydana gelen arızalar,Saklama koşullarına bağlı olarak oluşan paslanmalar,Vitesin kullanım kılavuzunda gösterildiğinin dışında kullanımı,Orjinal olmayan yedek parça kullanılması,Bisikletin orjinalliği dışında yapılan modifiyeler sonucu meydana gelen arızalar" Garanti kapsamı dışındadır, yani sıfır bisiklet bile alsanız bu durumlarda her türlü para cebinizden çıkacak o yüzden fiyat farkınıda düşünüp garantisi bitmiş 2.el temiz bisiklet bakmak çokta mantıksız gelmemeli.

Bisikletle birlikte vereceğim ürünleri almaya kalksanız 300tl+ fiyat çıkıyor kargo parası vs fiyat daha uçabilir.

Würth Balata Spreyi (%70 dolu)
    Zefal Zincir Yağı Pro Lube (%90 dolu)
    Unior Bisiklet Lastik Sökme Levyesi
    Bisiklet Akort anahtarı
    Diall Reflektörlü Bisiklet Kilidi
    Roswhell Bisiklet Çantası
    Giyo El Pompası G140
    XLC Km Göstergesi Kablolu
    Xlc Matara Tucucu

Ayrı sattıklarım
    Local Lion Sırt Çantası 80tl
    Cratoni C-Smart Kask M/L 90tl
    Moon Shield Arka Far Usb Şarjlı 90tl

Carraro Sportive 225- Satıldı  -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHardwareNews -- 30 Temmuz 2018; 12:40:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

• Bursa içi elden satılmıştır,konu kilitlenebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Carraro Sportive 220 Kadro Boyu
    8 yıl önce açıldı
    Sportive Veya Sportinn ALINIK
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.