Şimdi Ara

Sedona 701 kadro ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttigim gibi sedona 701 kadro almayi düşünüyorum 18'' ben 1.73 boyundayim. Kadroyu alacağım arkadaş sana uygundur boyu dedi. Kadro hem v fren hem disk fren özelliği taşıyor ve 190 gibi bir fiyat söyledi, sizce o kadar eder mi Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar görüşlerinizi sunmak bu kadar zor olamaz..

• Kadro boyu uygun. Temizse alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkandnc

quote:

Orijinalden alıntı: excolizma

Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttigim gibi sedona 701 kadro almayi düşünüyorum 18'' ben 1.73 boyundayim. Kadroyu alacağım arkadaş sana uygundur boyu dedi. Kadro hem v fren hem disk fren özelliği taşıyor ve 190 gibi bir fiyat söyledi, sizce o kadar eder mi Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Valla dostum bende suan sedona 701 ' in 2013 modelini kullaniyorum. Kadro boyu 20" 1,83 boyundayim ve bisikleti 600 tlye aldim. 190 tlye veriyosa alacagin yer bu bisikleti cok ilginc. Hem bisiklet bence guzel kadro boyu aslinda 18" veya 20" farki olmaz. Boyun kisa degil. Koltugu kaldirir indirerek ayarlarsin. Gecen gun metreyi aldim elime. Olctum. Gobekten kadronun ustu kac cm diye 55cm zaten 1 inc 2,55 cm. Hesabini kendin yapabilirsin :-D sedona borla öneririm ayni fiyat heralde

Yorumunuz için teşekkür ederim, sadece kadro olarak satın alacağım ve gayet güzel duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: o_can

Kadro boyu uygun. Temizse alın

Teşekkür ederim görüşleriniz benim için önemli, bisiklet dizmeye başladığım için.

• bence en az en kötü ihtimalle acera 9 lu set alın toplarken

http://www.erdoganlarbisiklet.com/shimano-setler/shimano-acera-v-fren-set-8-li-mtb.html

bunun gibi ve toplma bisiklette disk fren olayı çok büyük bütçe ayırmadıkça önerilmez. bunun gibi bir acera setide kadroyla beraber öneririm. Kadro için düzgü bir fiyat öneriilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.