Şimdi Ara

Bianchi Adrenaline Bisiklet Sorun !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bianchi Bisiklet Aldım Ama Sorunlar var Bi Bakarmsınız Mesaj attım yetkililere Böyle Dediler

Bu seninin Haziran Aylarında Bir Biachi Adrenaline Bisiklet Aldım . Sürmeye başladığımda Göbek vitesi Attırdığımda Zor atıyor ve hangi değerde sürersem süreyim cırt cırt ses çıkarıyor . Şimdi dersiniz Birbirine düz olması gerekiyor Paralşel değil dersiniz .Fakat Ben hepsinde Denedim hep aynı ses. Geçenlerde Büyükçekmecedeki Servisinize götürdüm ilk aldığımda göbekteki vitees 1 olunca ses yoktu 2-3 te vardı servise götürdüm hepten 1 nci ses te yapmaya başladı .Bianchinin Kalitesie markasına güvenerek Dağ bisikletleri arasında En pahalı bisikletinizi aldım . Ama parasını hakedecek bir müşteri memnuyeti göremedim . Ve Servise Defalarca Bahsetmeme rağmen oldu oldu dedi ve ücretsiz bakım kuponumu Aldı... Kalitenize Yakışır bir şekilde bu sorunu çözmenizi Diliyorum... Gerekirse yedek parça, gerekirse vites parçları cevabınızı bekliyorum

Cvp:
    Muhlis DİLMAÇ

Merhaba,

Bisikletinizdeki hatalı/arızalı sorunu servislerimiz vasıtası ile çözebilmeye çalışmaktayız. Servislerimizde çözülemediği durumda bisikleti fabrikaya aldırtmaktayız. Hangi servisimize gittiğinizin bilgisini de verebilirseniz bu konuda yardımcı olmaya çalışırız. Ses gelmesi vites aksamından olmayabilir. Değişik sebeplerden “çıt” sesleri gelebilmektedir. Örneğin; seleyi gevşetip tekrar sıkmalı/sıktırmalısınız, orta yatak bölümüne giren tozlar da bu sesi çıkartabilir, gidon aksamındaki gevşekliklerden ve vites ayarından kaynaklanan bir ses olabilir. Bizim yaşadığımız tecrübelerden bu seslerin olabileceği yerleri sıralamaya çalıştık. Bunların kontrol edilmesi temizlenmesi, yağlanması gereken yerlerin yağlanması sonucunda halen bu ses geliyorsa o zaman bisikleti fabrikaya aldırabiliriz. Hatta servisimizin tespit ettiği değişmesi gereken herhangi bir parça varsa onu da gönderebiliriz.

Bunların hepsini garanti kapsamında yapılmasını servisimizden talep edebilirsiniz.

İyi günler dileriz.

Soru 2:Öncelikle Cevabınız İçin Teşekkür ederim Gittiğim servisn muhammed ali saraçloğlu bisiklet servisydi normal sizin istanbulda kendi servsiiniz yokmu bir bisikletçi değilde normal fabrika gibi websitenizdeki gibi lüks bir servis nereyi önerebilirsiniz ilginiz için teşekkür ederim

Cvp:Merhaba,

Servislerimizi, illerdeki, ilçelerdeki, semtlerdeki en iyi bisikletçilerden seçmeye çalışmaktayız. Kendini yenileyemeyen, hakkında en az üç müşteri şikâyeti gelen servisler ikiz edilmekte veya değiştirilmektedir. Ayrıca servisin iş yerinin iyi olup olmaması mesleğiyle bağdaştırılmamalıdır. Bisikletinizde yaşadığınız sorunun benzerini kendi bisikletimde yaşadım ve uzun sürede sorunu giderebildim. Bazen ürünlerdeki yenilikler sorunları da beraberinde getirebiliyor. Önerimiz aynı size en yakın ikinci bir servisimize müracaat etmenizi rica ederiz.

GÖKSEL DEMİRAL

MUSTAFA KEMAL PAŞA MAH.LALE SOK.NO:112/2

AVCILAR

212 423 06 48

Lütfen, olumsuzluk dışında bizimle iletişim kurunuz.

İyi günler dileriz.

Böyle Dediler Ama sorun sizce Yetkilinin Dediği Gibi midir ? Proflara sorulur :D

gidecem işte servise bi yardım edin

• cırrr etmesinin sebebi zincirin ön ayna dişlinin vites demirine sürtmesinden dolayıdır ya da arka vites plastik dişlilerine zincirin doğal teması sonucu olur.. arkanın çözümü yok gibidir fakat önden geliyorsa ön vites dişlisini dışarı veya içeri doğru çevirmek gerekir...
  • arka tekeri kaldırın pedalı elinizle çevirin büyük ihtimal aktarıcının demiri sürtüyodur göreceksiniz zaten tornavida yardımıyla ayarlıyabilirisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.