Şimdi Ara

Bİ ZIPLAMA TARZI VAR HANİ NASIL YAPILIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
12.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar özellikle kanas ile vurmak çok zorlaşıyor öyle yürüyenleri.Adam eğiliyormuş gibi yapıyor ufak sıçramalar ile yürüyor az önce bi konu gördüm bunny zıplamamı ne o değil başka bi yürüyüş var onun nasıl yapıldığını anlatır mısnız.Tekrar söylüyorum ufak sıçrayışlar yapıyor adam kişinin ekranından bakınca titriyor gibi görünüyor.Umarım anlatabilmişimdir

• sanırım şifre ile zıplamayı azaltıyolar...ama bu bunny deil sanırım..bunny ile adam bi zıplayışta 2 metre zıplatabiliyosun adamı
  • sanırım ctrl ye basıp cekince oluo dedigin tabi yanılmıosam
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerpenT385

sanırım ctrl ye basıp cekince oluo dedigin tabi yanılmıosam

ctrl ile denedim ben ama onların hızı azalmıyor benim adam bi süreden sonra olduğu yerde zıplamaya başlıyor
  • eet anladım deıdnı bende ogrenmek ıstıyorum nasıl oluyo o ya:S_
  • CtrL yi Mouse 3 e alın . ( Fare`nin topu var ya ) Ona tıkladıkça dediğiniz şey olacaktır .
  • hocam controls e gir duck ın ıkıncısıne mousenın o ortadaki yerıne alın (duck down)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

hocam controls e gir duck ın ıkıncısıne mousenın o ortadaki yerıne alın (duck down)

Sağ olasın ama ben Türkçe yükledim csyi duck muck bulamıyorum o yüzden Türkçe menüsünden bi yardım etsen lütfen :/
  • kontorllerden eğilmeyi farenin tekerleğine ayarla.
  • Options - KeyBoard - Duck'a 2 kere tıklayıp farenin ortadaki tekerleği bi ileri yapın tmmdır bukadar basit...!!!! tamam diyip oyuna gir tekerleği ileri doğru yap oldu işte (Küçük Zıplama)
  • ewet öLe yap.
  • Ben de Türkçe karakter yüklü olduğu için hala duck nedir onu arıyorum
  • Benim mause'un tekerleği çalışmıyor bozuldu(a4 tech-optik mouse)..Dönüyor ama hiç etkisi yok boşta..İçini açıp yapabilirmiyim ki..?
  • bir aç bak bakaLım beLki pisLik faLan geLmişTir. yoksa hiç kasma 6 yTL ye biLe war aL bi Tane
  • quote:

Orjinalden alıntı: gFbMaTT

ewet öLe yap.

• çoğu serverda ban atarlar o dediğin hareket

ama istersen dene zıplamayı 3e al
  • onlar zıplamıyo eğilip eğilip kalkıyorlar sadece ve bunada duck denir
  • bind wheelup +duck yaz console sonra mouse topunu ileri geri yap, bukadr basit

Tabi bunu bazı serverlarda kaldırdılar istediğiniz kadar ayarlamaya çalışın, olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syyıldız -- 5 Ocak 2008; 20:12:17 >
  • benim bildiğim bunny jump bilmemne gibi bişeydi ve yaygın olarak da görüyorum onun zıplama yönü ile ilgli olması lazım bir araştırmak lazım
  • Ama acaip güzel bişi tabi biri karşımda yabınca kıl oluyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.