Şimdi Ara

Bi sorum olacak mid takımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aarkadaşlar ben arabama ASS EX 265 V2 16CM COMPONENT MİD adlı mid takımını taktırdım fakat hiç bir bilgim yok bu ürün hakkında sizce iyi mi yaptım bunu takarak yaptığım yer gayet kaliteli bi ürün olduğunu söyledi ama bi araştırıp sizlere sormak istedim arka kapılarada taktı fakat unuttum markasını modelini toplamda 600tl para ödedim 2 sine amfi taktırmadım aracın görüntüsünü fln bozuyor diye taktırmam gerekirmi şuanda çok kaliteli bi ses alıorum ama tiz ağırlıklı bas çok az tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

• Biraz fazla bir fiyat bence ama montaj vs dahilse çokta değil. Kullanmadım ama beğenen çok duydum, amfiyle çok daha güzel olur ufak bir amfi ve iyi bir montajcıyla araçta görüntü vs bozmadan bakabilirsiniz. Yolcu koltuğu altı, arka koltukların bagaja bakan kısmı veya varsa arka çamurluk bagaj arasındaki boşluğa takılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Biraz fazla bir fiyat bence ama montaj vs dahilse çokta değil. Kullanmadım ama beğenen çok duydum, amfiyle çok daha güzel olur ufak bir amfi ve iyi bir montajcıyla araçta görüntü vs bozmadan bakabilirsiniz. Yolcu koltuğu altı, arka koltukların bagaja bakan kısmı veya varsa arka çamurluk bagaj arasındaki boşluğa takılabilir.

Anladım teşekkür ederim montaj fln herşey dahil 600tl verdim arka kapılarada 2 tane hoparlör taktı hepsi içinde ben pek iyi olmadığını düşündüm ilk başta ama amfi lazım heralde tam verim almam için çok teşşkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaydenJaymeS

quote:

Biraz fazla bir fiyat bence ama montaj vs dahilse çokta değil. Kullanmadım ama beğenen çok duydum, amfiyle çok daha güzel olur ufak bir amfi ve iyi bir montajcıyla araçta görüntü vs bozmadan bakabilirsiniz. Yolcu koltuğu altı, arka koltukların bagaja bakan kısmı veya varsa arka çamurluk bagaj arasındaki boşluğa takılabilir.

Anladım teşekkür ederim montaj fln herşey dahil 600tl verdim arka kapılarada 2 tane hoparlör taktı hepsi içinde ben pek iyi olmadığını düşündüm ilk başta ama amfi lazım heralde tam verim almam için çok teşşkür ederim...

Amfisiz pek verim alamazsınız mid takımından o takım teybin 4 6 katı güç istiyor.

Bu arada ben iki takım mid için montaj dahil 600tl ödediniz sandım ama arkaya normal hoparlör takıldıysa biraz fazla o ücret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JaydenJaymeS

quote:

Amfisiz pek verim alamazsınız mid takımından o takım teybin 4 6 katı güç istiyor.

Bu arada ben iki takım mid için montaj dahil 600tl ödediniz sandım ama arkaya normal hoparlör takıldıysa biraz fazla o ücret

Ya tam olarak bilmiyorum işte arabanın orjinal ses sistemi çıkarıldı yerine yenileri takıldı komple arka taraf mid takımı mı oluyo bilgim yok :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.