Şimdi Ara

bi reklam vardı (ücretsiz kargo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi reklam vardi tv de pil bile alsan kargo ucretsiz diyodu o site hangisiydi ne ararsan vardi almisken belese getirtelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bilen yokmu biri yazsin yav

• Onu bilmemde geçen kitap almıştım 10 tlye kargo geldi az önce 9.50 tl ödedim kitap parası kadar kargo ödedim ciğerim yanıyo şuan teselli edin beylerrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost 93

Onu bilmemde geçen kitap almıştım 10 tlye kargo geldi az önce 9.50 tl ödedim kitap parası kadar kargo ödedim ciğerim yanıyo şuan teselli edin beylerrr

Geçmiş olsun.
  • Aliexpress
  • quote:

Onu bilmemde geçen kitap almıştım 10 tlye kargo geldi az önce 9.50 tl ödedim kitap parası kadar kargo ödedim ciğerim yanıyo şuan teselli edin beylerrr

kitapyurdu mu kurdu mu o siteden 90 kuruş kargo parası ödedim kardeş seni fena kazıklamışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kliksa

• quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

quote:

kitapyurdu mu kurdu mu o siteden 90 kuruş kargo parası ödedim kardeş seni fena kazıklamışlar.

Yok siteden değil.Bankadan para yatırdım istanbuldan manisaya 9.50 tuttu.Bide 1.66 tl eve teslim ücreti almışlar bayii 200 metre uzaklıkta söyleseler gidip alırdım illaha küfür ettiricekler

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

Geçmiş olsun.

EyvALLAH

• quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Kliksa

Eyv hocam saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.