Bildirim
bi reklam vardı (ücretsiz kargo)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilen yokmu biri yazsin yav
Onu bilmemde geçen kitap almıştım 10 tlye kargo geldi az önce 9.50 tl ödedim kitap parası kadar kargo ödedim ciğerim yanıyo şuan teselli edin beylerrr -
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost 93
Onu bilmemde geçen kitap almıştım 10 tlye kargo geldi az önce 9.50 tl ödedim kitap parası kadar kargo ödedim ciğerim yanıyo şuan teselli edin beylerrr
Geçmiş olsun. -
Aliexpress -
quote:
Onu bilmemde geçen kitap almıştım 10 tlye kargo geldi az önce 9.50 tl ödedim kitap parası kadar kargo ödedim ciğerim yanıyo şuan teselli edin beylerrr
kitapyurdu mu kurdu mu o siteden 90 kuruş kargo parası ödedim kardeş seni fena kazıklamışlar. -
Kliksa
quote:
Orijinalden alıntı: Lolicon
quote:
kitapyurdu mu kurdu mu o siteden 90 kuruş kargo parası ödedim kardeş seni fena kazıklamışlar.
Yok siteden değil.Bankadan para yatırdım istanbuldan manisaya 9.50 tuttu.Bide 1.66 tl eve teslim ücreti almışlar bayii 200 metre uzaklıkta söyleseler gidip alırdım illaha küfür ettiricekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kandorfeyta
quote:
Geçmiş olsun.
EyvALLAH
quote:
Orijinalden alıntı: momenty
Kliksa
Eyv hocam saol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X