oyunda uzaylısın, böyle yuvarlanarak falan bişeylerin altından geçiyosun, sonra nöbetçileri zihin gücüyle donduruyosun falan, ismini hatırlayan olur mu ki, özledim oyunu
?
heeelal olsun bee :D ape diye hatırlıyorum sabahtan beri goril resimlerinden bıktım :D abe'miş
bu gune kadar oynadığım sen sağlam oyundur en son pc versionu da cıktı bulabilirsin ama onun zevki ps1 koluyla oynarken çıkar o ayrı
oluröyle şeyler :)
bende bi oyunu arıyorum uzuuun süredir. bulamadım. bilgisayar oyunu. 90 larda oynardık. ilk başlangıcında kapı vardı açınca mavi, uzun kulaklı bi canavar geliyordu. kırmızı x şeklinde ateş ediyorduk. labirentin içinde dolaşıyorduk. bulabilir misiniz
quote:
Orijinalden alıntı: ontario
bende bi oyunu arıyorum uzuuun süredir. bulamadım. bilgisayar oyunu. 90 larda oynardık. ilk başlangıcında kapı vardı açınca mavi, uzun kulaklı bi canavar geliyordu. kırmızı x şeklinde ateş ediyorduk. labirentin içinde dolaşıyorduk. bulabilir misiniz
doom?
yok hocam daha bi garip oyundu. pek popüler birşey değil. ileri bölümlerinde mumya fln çıkıyordu ama ilgin için tşkler
Ya konu altına yazayım bende.Yarım yamalak hatırlıyorum.Robot gibi bişeydik böyle haritada biyerleri geçmeye çalışıyoduk,uçan araba gibi bişey de oluyordu o robot.Bilen var mı?
oyunu indirdim oynuyorum, harika bi oyun, çok özlemişim hakkaten...
Gençler wolfteam yerine şu oyunları oynayın be siz de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme