Şimdi Ara

Bi oyun vardı, eskiler bilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunda uzaylısın, böyle yuvarlanarak falan bişeylerin altından geçiyosun, sonra nöbetçileri zihin gücüyle donduruyosun falan, ismini hatırlayan olur mu ki, özledim oyunu

•  Bi oyun vardı, eskiler bilir

?
  • heeelal olsun bee :D ape diye hatırlıyorum sabahtan beri goril resimlerinden bıktım :D abe'miş
  • bu gune kadar oynadığım sen sağlam oyundur en son pc versionu da cıktı bulabilirsin
    ama onun zevki ps1 koluyla oynarken çıkar o ayrı
  • oluröyle şeyler :)
  • bende bi oyunu arıyorum uzuuun süredir. bulamadım. bilgisayar oyunu. 90 larda oynardık. ilk başlangıcında kapı vardı açınca mavi, uzun kulaklı bi canavar geliyordu. kırmızı x şeklinde ateş ediyorduk. labirentin içinde dolaşıyorduk. bulabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ontario

bende bi oyunu arıyorum uzuuun süredir. bulamadım. bilgisayar oyunu. 90 larda oynardık. ilk başlangıcında kapı vardı açınca mavi, uzun kulaklı bi canavar geliyordu. kırmızı x şeklinde ateş ediyorduk. labirentin içinde dolaşıyorduk. bulabilir misiniz

doom?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

quote:

Orijinalden alıntı: ontario

bende bi oyunu arıyorum uzuuun süredir. bulamadım. bilgisayar oyunu. 90 larda oynardık. ilk başlangıcında kapı vardı açınca mavi, uzun kulaklı bi canavar geliyordu. kırmızı x şeklinde ateş ediyorduk. labirentin içinde dolaşıyorduk. bulabilir misiniz

doom?

yok hocam daha bi garip oyundu. pek popüler birşey değil. ileri bölümlerinde mumya fln çıkıyordu ama ilgin için tşkler

• Ya konu altına yazayım bende.Yarım yamalak hatırlıyorum.Robot gibi bişeydik böyle haritada biyerleri geçmeye çalışıyoduk,uçan araba gibi bişey de oluyordu o robot.Bilen var mı?
  • oyunu indirdim oynuyorum, harika bi oyun, çok özlemişim hakkaten...

Gençler wolfteam yerine şu oyunları oynayın be siz de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.