Şimdi Ara

Bi kız var ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dershanede bi kız var adını söylemek istemiyorum kızı 5 6 senedir tanıyorum son sene üniversite sınavı olduğu için dershaneye geldi kız karşı sınıfta kız,geçenlerde tenefüse çıktım elimde telefon köşede artist pozla duruyom bi gözüm telde bi gözüm havada kızlara bakıyom onu gördüm yanında bi kız vardı beni kesiyodu farkettim sesimi çıkarmadım ertesi gün instagrama bi foto attım bu kız fotoyu görünce bana mesaj attı ordan açıldı muhabbet işte dedim kıza geçen sen beni kesiyodun görmedim sanma dedim :D "yaaa evett offf :D " falan yazdı sordum kıza sence ben nasıl biriyim dedim tatlısın dedi ,saçların çok güzel olmuş dedim ayy canım teşekkür ederim falan diyo sizce beni seviyomudur bide kızla gerçekte konuşamıyoruz ben utangaç değilim aksine biraz yüzsüzüm ama kız çok utangaç oda bunu biliyo bende ondan etkilendim ve onu nasıl kendime yapabilirim utangaç tavşan gibi kızları çok severim

edit:son sınıfım üniversite sınavımı etkilicek diye korkuyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21olcaybaba21 -- 27 Ağustos 2014; 19:02:03 >

• Kelimelere gerek yoktu smileylerle de anlatabilirdin
    bu arada :Fafa dan sonrasini okumadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit:Son sınıfım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Right-

Kelimelere gerek yoktu smileylerle de anlatabilirdin
    bu arada :Fafa dan sonrasini okumadim

dayı nesini okumadın kız öyle tepki verdi nabam dur senin için değiştirem
  • Zaten kız seni seviyorsa bişey yapmana gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

Zaten kız seni seviyorsa bişey yapmana gerek yok

ama dayı çok utangaç sence çıkmaya başlasak açılırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

kesin verecek pusuya yat ve vermesini bekle

tatlı kızla yapamam
  • dedim kıza geçen sen beni kesiyodun görmedim sanma dedim :D "yaaa evett offf :D " falan yazdı sordum kıza sence ben nasıl biriyim dedim tatlısın dedi ,saçların çok güzel olmuş dedim ayy canım teşekkür ederim falan diyo

• --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 14:41:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav yüzsüz insanlara bayılıyorum usta nedir bu işin sırrı nasıl yüzsüzlük yapıyorsun mesela biri bisküvi açtı hiç sormadan direk almak gibimi yoksa bu söylediğim hafif mi kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

Utangaç olması kötümülan
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIF

Yav yüzsüz insanlara bayılıyorum usta nedir bu işin sırrı nasıl yüzsüzlük yapıyorsun mesela biri bisküvi açtı hiç sormadan direk almak gibimi yoksa bu söylediğim hafif mi kaldı

kantinin girişinde bekliyom yiyecek alıyo arkadaşlar, "ver" deyip elinden alıyom şaka tabi yok o kadar da değil yüzsüz olmak kolay değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21olcaybaba21 -- 27 Ağustos 2014; 19:24:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

quote:

Utangaç olması kötümülan

abi şöyle kötü olabilir ben konuşurum sürekli muhabbet etcek konu açarım ama o konuşmayabilir utangaçlıktan ama çok tatlı kaç sene duygusuz duygusuz dolaşıyodum son sene aşık olcağım aşık etceğim tuttu ya

• quote:

quote:

Sana alışınca düzelir ve utangaç olduğu için seni bırakması çok olur havalı biri olsa senden sıkılıp hemen ayrılırdı bence bu kızı kaçırma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sana alışınca düzelir ve utangaç olduğu için seni bırakması çok olur havalı biri olsa senden sıkılıp hemen ayrılırdı bence bu kızı kaçırma

dimi dimi bende öyle düşündüm bu arada bırakması çok olur derken çok zor olur mu demek istedin

• quote:

quote:

quote:

quote:

dimi dimi bende öyle düşündüm bu arada bırakması çok olur derken çok zor olur mu demek istedin

Çok zor olur demek istedim ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadas bizi de kesen oluyor da daha gelip iletişime geçmeye çalışan hiç olmadı bu nedir la

• quote:

Orijinalden alıntı: DeswesheR

Arkadas bizi de kesen oluyor da daha gelip iletişime geçmeye çalışan hiç olmadı bu nedir la

Bi kız var ama...

şaka tabi

• Birader kıza sen geçen sene beni kesiyodun denir mi onu da geç sence ben nasılım nedir ya hey Allah ım konuştuğunuz konulara bak ya muhabbeti kendi üstünden yürütme egoistlik yapma kız soğumasın dikkat et illa yapacaksan yeri geldiği zaman ben o konularda biraz şöyleyim de yani yine çok belli etme kendini hadi kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

Birader kıza sen geçen sene beni kesiyodun denir mi onu da geç sence ben nasılım nedir ya hey Allah ım konuştuğunuz konulara bak ya muhabbeti kendi üstünden yürütme egoistlik yapma kız soğumasın dikkat et illa yapacaksan yeri geldiği zaman ben o konularda biraz şöyleyim de yani yine çok belli etme kendini hadi kolay gelsin

eğer bu işlerde uzmansan önerilerine açığım beni yönlendir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.