Bildirim
bi kere uyuyup uyanmak istemiyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hergün öyleyim -
Rorita
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben yatakta gözlerimi kapatıp 7 de kalkıcam diyosam alarma gerek yok genelde 7de bazen 10 dk erken 10 dk geç kalkarım. biyolojik zaman algısı deniyo buna insanın yapısında var iki an arasında ne kadar zaman geçtiğini hissedebiliyosun bu sayede sabah kalkmak istediğin saatte kalkabilirsin biraz alıştırma yapmak lazım -
aynısını geçen arkadaş diyordu bil bakalım ne oldu
Bendede ondan var herhalde @Euran Bvrek
ne oldu @Karbonat.Erol -
quote:
Orijinalden alıntı: Karbonat.Erol
Helvasını mı yediniz yoksa
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rorita
Bendede ondan var herhalde@Euran Bvrek
ne oldu @Karbonat.Erol
helvasını yedik -
quote:
Orijinalden alıntı: ZoeyKızılkus
quote:
Orijinalden alıntı: Karbonat.Erol
Helvasını mı yediniz yoksa
yiyecektik te helva kalmamış evde
3-4 saat uykuyla idare ettiğim için alarm gerekiyor, biraz da yapısal olarak derin uyuyorum, kendi kendime uyanacağımı sanmıyorum. -
Yazık sana. -
Ben zaten 5 te kalkiyorum, bunye de alisti alarma gerek kalmiyor. Neyse ben yine de 5 e kurayimda sonradan sıkıntı cikmasin onlem alalim
ben bir kez uyuyup hiç uyanman istemiyorum elbet birgün olucağıda bu ( en azından kurtulmus oluyosun böyle bir hayattan )
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X