YA ARKADAŞLAR BEN BU OYUNU BİRAZ ABEZ KAÇÇAK AMA DAHA DÜN ARKADAŞIMIN PC SİNE İNDİRİRKEN GÖRDÜM VE YOUTUBEDEN DE VİDEOLARINI GÖRDÜM BAYA İYİ BİR OYUNMUŞ şimdi soruma gelince bu oyunu bende indirmeyi düşünüyorum ama PC min pek çalıştırcağından emin deyilim ekran kartım Ge Force 4 MX 4000 128 mb ram im 512 kaldırırmı benim pc bide arkadaşım oyuna girmedei 2 saat patc h indirio indirmeden girme şnası varmı cafede indirmeden patck leri giriolardo oraya sordum ama yardım etmedi ŞİMDİLİK BU KADAR CVP LARINIZ İÇİN ŞİMDİDERN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
üzgünüm oynayamazsın:S
oynayabilirsin bizzat denedim ama grafik ayarlarindan low a bi tick atacaksn sadece pazar yerinde biraz kasar ama oyundan soutacak kadar deil
grafik ayarlartini en düşük ayara getir başka bilgisayarı kasacak program calıstırma bu sekilde bir dene olmazsa ram i yukselt
Minimum sistem gereksinimleri
CPU Pentium 3 800 MHz RAM 256 mb den daha yüksek Ekran Kartı Geforce2 veya daha iyi 3d ekran kartı Bağlantı 56k internet bağlantısı
Önerilen Sistem
CPU Pentium 4 2 GHz ya da daha iyi RAM 512 mb den daha yüksek Ekran kartı GeForce FX 5600 ve daha iyisi Bağlantı 256k DSL ya da daha iyisi
sanirsam yardimci olur .
Arkadasim Rahat oynarsin 1024.768 low da kfani yorma sorun yasamazsin
SAĞOLUN ARKADAŞLAR HEPİNİZ ÇOK YARDIMCI OLMUŞSUNUZ ÇOK TEŞEKKÜR EDEREİM BUARADA OYUNU KURDUM VE ÇALIŞTI SADECE BİRAZ PAZAR YERLERİNDE KASIYO AMA ONUN DIŞINDA SORUM YAŞAMIYORUM tekrara çok thx..
quote:
Orjinalden alıntı: gigsboy
oynayabilirsin bizzat denedim ama grafik ayarlarindan low a bi tick atacaksn sadece pazar yerinde biraz kasar ama oyundan soutacak kadar deil
pazar yerinde sanırım internet bağlantısından kasıyor bende 1 GB ddr2 800 ram, core2duo işlemci, 8600 GT var gene de kasıyor Goddard da C4
çok rahat oynarsın karşe bende geçen sene 128 lik kart vardı 2 tane bile açıyodum l2walker için gerekliydi. 256 mb lik kartla 8 tane açıyodum event kazanmak için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme