Şimdi Ara

BU NASIL BAN YAWW...ACİL YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER ARESTE PİREST 62 LEVELİM OYUNA GİRDİM...MARADONDA YÜRÜKEN EKRANDA BİR YAZI ÇIKTI...TIKLADIM ONA...OYUNDAN ATTI...ŞİMDİ GİRMEYE ÇALIŞIYORUM OYUNA CURRENTLY BLOCK DİYOR...HİÇ BİR İLLEGAL PROGRAM KULLAMADIM İTEMLERİM DOLAYISIYLA KULLANAMAM ZATEN ÇÜNKÜ CS+6+ İRON SET + 4 TANE İN +PİREST CİTİN SET+9 LAR VE DAHA BİR SÜRÜ TAKI VE İTEM VAR...SEBEBSİZ YERE BU BANLANMANIN SEBEBİ NE OLABİLİR??DAHA ÖNCE BAŞINA GELEN VAR MI??

• 2 günlüktür rahat ol
  • Bazen kullandığınız antivirüsü bile illegal program olarak görmekte.
    2 günlük blocktur.İçiniz rahat olsun...

Benim başıma item kilitleme şifresini değiştirirken gelmişti.İllegal program,oyuna girerken blocklanabilirsiniz diye..Ama birşey olmadı..
  • 62 lvl adamda ''CS+6+ İRON SET + 4 TANE İN +PİREST CİTİN SET+9 LAR '' kadar item olması belki onlarada garip gelmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

62 lvl adamda ''CS+6+ İRON SET + 4 TANE İN +PİREST CİTİN SET+9 LAR '' kadar item olması belki onlarada garip gelmiştir

engin zekandan dolayı kutluyorum seni

BU NASIL BAN YAWW...ACİL YARDIM PLS

• quote:

62 lvl adamda ''CS+6+ İRON SET + 4 TANE İN +PİREST CİTİN SET+9 LAR '' kadar item olması belki onlarada garip gelmiştir

şimdi hiç areste oynamadığın belli oluyor ben ares için normalin biraz daha üstünde bir çarım...+10 ların kol gezdiği bir yerde herşeyim legaldir...zaten hb+10 lar avedon +10 lar kısacası herşeyin +10 undan yüzlerce olduğu için base kasıyorum...+80 cz yi görseydin bu yorumu inan yapmazdın...basede daha normal çarlar var o yüzden daha zevkli...

• quote:

Orijinalden alıntı: budbundy

quote:

şimdi hiç areste oynamadığın belli oluyor ben ares için normalin biraz daha üstünde bir çarım...+10 ların kol gezdiği bir yerde herşeyim legaldir...zaten hb+10 lar avedon +10 lar kısacası herşeyin +10 undan yüzlerce olduğu için base kasıyorum...+80 cz yi görseydin bu yorumu inan yapmazdın...basede daha normal çarlar var o yüzden daha zevkli...

emin ol o bunu kavrayamamıştır, 62 levelde elinde +3 iron bow'u, +7 fp seti olan bi koxperdı muhtemelen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYLER Bİ YARDIM EDİN ACİL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Оzan

quote:

quote:

emin ol o bunu kavrayamamıştır, 62 levelde elinde +3 iron bow'u, +7 fp seti olan bi koxperdı muhtemelen

fazla üstün gitmeyin arkadaşın oda insan

• şuan zaten aresde sıfır dan oynamak hiç akıl karı değil
  • beyler 2 günlük ban olduğunu nerden anlayabiliyorsunuz...ben resmi siteye MYKOL A girdim hiç birşey yazmıyor ne kadar süre ban gibisinden...nerde yazar ban süresi ???
  • quote:

beyler 2 günlük ban olduğunu nerden anlayabiliyorsunuz...ben resmi siteye MYKOL A girdim hiç birşey yazmıyor ne kadar süre ban gibisinden...nerde yazar ban süresi ???

iki günlük banlar sitede yazmaz..
  • Benim başımada aradonda satış yaparken geldi bi baktım car ban yemiş 2 gun sonra acıldı
  • quote:

quote:

Hayda bre koçum Ben raptor +8 shell set 7 ile takır takır gidiyordum Basede bizim internet cafecimizde de raptor 9 chitin set 8 ve görev takı set var o da takır takır adam alıyor. Ne güzel sallyıorsun Sen öyle. Had bakalım uyku vaktin Sıkı sıkıya örtünmeyi unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: kNiFé $

quote:

quote:

Hayda bre koçum Ben raptor +8 shell set 7 ile takır takır gidiyordum Basede bizim internet cafecimizde de raptor 9 chitin set 8 ve görev takı set var o da takır takır adam alıyor. Ne güzel sallyıorsun Sen öyle. Had bakalım uyku vaktin Sıkı sıkıya örtünmeyi unutma.

SEN ÖNCE OKUDUĞU ANLA...ANLAMAN ÇOK ZAYIF...BEN NE DİYORUM YUKARDA +80 CZ AŞMIŞ, +10 LAR BİR SÜRÜ O YÜZDEN BASE KASIYORUM DİYORUM VE SENİN DEDİĞİN GİBİ BASE DAHA NORMAL DİYORUM..+80 CZ GİBİ DEĞİL DİYORUM...BU ARADA YAŞIM 28...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budbundy -- 26 Kasım 2009; 0:09:11 >

• quote:

beyler 2 günlük ban olduğunu nerden anlayabiliyorsunuz...ben resmi siteye MYKOL A girdim hiç birşey yazmıyor ne kadar süre ban gibisinden...nerde yazar ban süresi ???

Ban yedikten sonra hemen okey e tıklamayıp okusa idin keşke.48 saat yazıyor.Bende banlandım 4. oldu bununla aksama 11 de acılacak.11 e kadar Dh konu dışı akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarkDun

quote:

Ban yedikten sonra hemen okey e tıklamayıp okusa idin keşke.48 saat yazıyor.Bende banlandım 4. oldu bununla aksama 11 de acılacak.11 e kadar Dh konu dışı akar

doğru diyorsun başıma hiç böyle bişey gelmediği için ve gelmesini düşünmediğim için direkt tıkladım...okumadım bile...inşallah dediğin gibi 48 saat yazıyordur

• 3 kere yiyince sınırsız kapanıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuKiu

3 kere yiyince sınırsız kapanıyormu?
    ben oyle biliyordum ama 10 kere yiyip de kapanmayanda varmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuKiu
    3 kere yiyince sınırsız kapanıyormu?

Hayır kapanmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.