Şimdi Ara

bi insan neden aspirin içer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler babam 50 yaşında aspirin içiyormus hergün yeni haberim oldu , bende Allah korusun göğüs ağrısı falan var da mı içiyor diye korktum Hayır tv de görmüş baya yararlı olduğu gün de 1 tane ondan içiyorum dedi . Ben de gene endişelendim beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlis bilmiyosam

Yaslilar aspirini kani sulandiriyor olmasindan dolayi icerler. Benim babamda iciyor

• quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

Yanlis bilmiyosam

Yaslilar aspirini kani sulandiriyor olmasindan dolayi icerler. Benim babamda iciyor

hocam bende aspirin in kanser ve kalp krizi riskini azaltır diye biliyorum ama işte birden içmeye başlayinca göğüs ağrısı falan mı var diye korktum 2-3 kez zorla sordum bişey için değil yararlı diye içiyorum dedi .babaniz kaç yaşında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koruyucu amaçlı içer. stent takılmışsa yada pıhtılaşma bozukluğu varsa kullanılır. sen kafanı takma böyle şeylere

• quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

koruyucu amaçlı içer. stent takılmışsa yada pıhtılaşma bozukluğu varsa kullanılır. sen kafanı takma böyle şeylere

hocam Allaha şükür bi sorunu yok. ama ben de zaten panik atak anksiyete var havadan nem kapıyorum o yüzden kafama takıldı
  • Çocuk aspirini hayatta kullanmayın kullandırtmayın! Ben sırf küçükken tadı güzel diye 1 film tablet aspirin içtim neredeyse, sırf tadı güzel diye
  • Kanı sulandırır emboli atma riskini azaltır
    Ancak hergün içmemeli
    Allah korusun bir kaza geçirse kanı durduramazlar kan kaybı çok olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnluckyPsycho

Kanı sulandırır emboli atma riskini azaltır
    Ancak hergün içmemeli

her gün demedi de 2-3 günde bir aklıma geldikçe dedi hocam .ben Göğüs ağrısı falan var da bize söylemiyor mu diye endiselendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırıvırı123

quote:

Orijinalden alıntı: UnluckyPsycho

Kanı sulandırır emboli atma riskini azaltır
    Ancak hergün içmemeli

her gün demedi de 2-3 günde bir aklıma geldikçe dedi hocam .ben Göğüs ağrısı falan var da bize söylemiyor mu diye endiselendim

ASpriin böbrekelre zararlı diyorlar ama emin değilim.
  • Bunu buraya sormak yerine bir doktora danışmak çok daha yerinde olur. Bir ilacı her gün kullanmak yararı kadar zararı olan bir mevzu da olabilir. O sebeple küçümsenecek bir durum değil...Danışın, danışmaktan zarar gelmez doğrusunu öğrenin en azından iyi yada kötü bilginiz olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.