Şimdi Ara

bi çaresi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben cafede mIRC kullanırken şu hatayı alıyorum:

* Connecting to irc.icq.net (6668)
    -
    Closing Link: [**.***.***.***] (You are not welcome on this server: This domain is banned from the IrCQ-Net for spam. Please contact your ISP at adsl.ttnet.net.tr for any assistance.. Email ircsupport@icq.com for more information.)
    -
    * [10054] Connection reset by peer

ip banlanmış heralde.mIRC ta icq.net e bağlanmam için internet cafenin bağlantıyı resetlemesimi lazım.başka bir yolu yok mu? bu arada niye banlanmış ip? cafelerde bu sorunu çok yaşıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 12 Eylül 2005, 16:45:25 >

• IP değil sanırım tüm Türk ADSL'sini banlamışlar.
  • bi çaresi yok mu bağlanmanın ?
  • var proxy kullanırsın sağlam bir tane socks 4 veya 5 proxy bul sonra.

/firewall on bulduğunproxy portnumarası

yaparsan bağlanırsın.

ayrıca yukarda yazdığın mesajda ip adresin yazıyor onu değiştir.
  • adls liler banlanıyor bildiğim kadarıyla adsl kullananlar o server a kabul edilmiyor tamamen ısp den kaynaklanan bir olay
  • Proxy kullanabilirsin arkadaşın dediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 12 Eylül 2005, 16:39:43 >
  • arkadaşlar proxy bir programmı .nerden indircem link yazabilrmisiniz. nasıl bişey bu arkada çalışırken mırc i mı açcam. "/firewall on bulduğunproxy portnumarası" komutunu nereye yazcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 12 Eylül 2005, 17:28:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • galiba bir program değil :) . ama tam kullanımını öğrenemedim anlatabilirmisiniz acaba. proxy i nasıl bulcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.