Şimdi Ara

Bi bakınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 19 yaşındayım daha hayatımda bi roman bitirmiş değilim uzun zamandır bi romana başlamak istiyorum. İnce bi akıcı küfürlü felan bi kitap varsa önerebilceğiniz bekliyorum okumaktanda çabuk sıkılırım akıcı felan varmı bildiğiniz.
    ilgilenenler için teşekkür ettim

• The walking dead a basla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobbit olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: T İ M O T E O

The walking dead a basla.

Google dan ufak bi baktımda olabilir gibi hobbit i okudunuzmu acaba ne dersiniz alternatif olabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailuca

quote:

Google dan ufak bi baktımda olabilir gibi hobbit i okudunuzmu acaba ne dersiniz alternatif olabilirmi ?

Diğer arkadaşa sormuşsun ama ben şuan Hobbit'i okuyorum. Çok iyi ilerliyor. Sıkılmadan okuyacağına eminim

• Hobbit süper kitap walking dead ide aldım.Daha okumadım.Dizisini izliyorsan kesinlikle oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House-M.D -- 14 Mart 2013; 9:30:57 >
  • Küfürlü kitap?
    Bukowski veya Palanhiuk oku.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun...SS'li Bakın Bir!..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Tabiki de olabilir. Hangisi daha çok ilgini çektiyse ona başla. Yürüyen ölüler daha sürükleyicidir ama..
  • karanllığın insana verdiği güç - tolstoy. çok seveceksin
  • quote:

quote:

quote:

Tabiki de olabilir. Hangisi daha çok ilgini çektiyse ona başla. Yürüyen ölüler daha sürükleyicidir ama..

Hobbitide , Yürüyen ölüleride okudum.

Yürüyen ölüler kitabın yarısından sonra açılıyor sıkabilir seni , Hobbiti seveceksindir akıcı bir kitap Hobbitle,Yüreyen ölüler kıyaslanamaz tabi konusu ilgini çekeni al.

Hobbitde Macerası,Savaşı,Fantastiği, herşey var Küfür yok neden küfürlü bir kitap aradın anlamadım gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 14 Mart 2013; 12:30:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

quote:

quote:

quote:

Hobbitide , Yürüyen ölüleride okudum.

Yürüyen ölüler kitabın yarısından sonra açılıyor sıkabilir seni , Hobbiti seveceksindir akıcı bir kitap Hobbitle,Yüreyen ölüler kıyaslanamaz tabi konusu ilgini çekeni al.

Hobbitde Macerası,Savaşı,Fantastiği, herşey var Küfür yok neden küfürlü bir kitap aradın anlamadım gerçi

küfür derken arada küfürlü şakalar felan olabilir diye abi roman okumadık hiç sinema filmiyle karıştırdık :D

• murat mentes - dublorun dilemmasi
    tam aradiigin :)
  • Behzat Ç
    Yazarı Emrah Serbes seri halinde iki kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Hobbit olabilir

Katılıyorum Filmini izlemediysen vakit kaybetme, kitabı oku ve filmini izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainJack

quote:

Hobbit olabilir

Katılıyorum Filmini izlemediysen vakit kaybetme, kitabı oku ve filmini izle.

Filmini izlemedim bugün bi kaç yere sordum bulamadım önümüzdeki hafta aklımdaki kitap değişmesse başlıycam gibi gözüküyor öneride bulunan tüm arkadaşlar abiler sağolsun :)
  • 240'dayım. Yarın bitiririm. Filmini izlemek için sabırsızlanıyorum Kafamda oluşan betimlemelerle filmi arasında nekadar fark var acaba

• quote:

240'dayım. Yarın bitiririm. Filmini izlemek için sabırsızlanıyorum Kafamda oluşan betimlemelerle filmi arasında nekadar fark var acaba

Film LOTR gibi 3 tane olucak. Birer sene arayla çıkacaklar. Filmide harika kitap gibi.

• Fareler ve İnsanlar iyi bir başlangıç bence
  • ilk okuduğum kitap SİMYACI' ydı
    içinde küfür yok ama onla başla derim kitapları seveceksin
  • Çavdar Tarlası Çocukları bol küfürlü ve kısa.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.