Şimdi Ara

bi bakın bakalım gençler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle gt 750m ve üstü ekran kartı olan ekranını söktüğümüzde ekran kartı birleşik veya ayrılarak tablet olan bi laptop var mı . Dell 7537 nin dokunmatik modelinin ekranının çıkarıldığını farz edin öyle bir laptop(dell in o arka ekran tablet olarak ayrilsa tasarım olarak ipad air 2 ile kapışır :D). Surface pro3 gibi ekran kartının tablet kısımda olmasına gerek yok. Eger böyle bi laptop varsa performanstan biraz ödün vererek hem tablet hem laptop almış oluruz . Var mı böyle bi laptop ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabanın direksiyonu söküp sadece direksiyonla hareket edebilir miyim gibi bir istek bu bence.

Laptop'un tüm bileşenleri (Kamera hariç) ekranın dışındayken. Ki pil dahil. Böyle bir laptop bulman 2015 yılı içinde pek mümkün gözükmüyor.
  • bak koç anlamadın sen

1 ya surface gibi olur bütün bileşenler tablet te olur

2 bileşenler bir kasada olur tablet kısım normal bir windows 8 tablet olur içinde basit aderono kart tablrt işlemcisi falan olur.

Ben hangisi olursa fark etmez dedim bi 840 lı vardi diye hatırlıyorum sen bana direksiyonla hareket edemezsin diyorsun :D ne diyon olummmm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

bak koç anlamadın sen

1 ya surface gibi olur bütün bileşenler tablet te olur

2 bileşenler bir kasada olur tablet kısım normal bir windows 8 tablet olur içinde basit aderono kart tablrt işlemcisi falan olur.

Ben hangisi olursa fark etmez dedim bi 840 lı vardi diye hatırlıyorum sen bana direksiyonla hareket edemezsin diyorsun :D ne diyon olummmm :)

O zaman hem tablete hem laptopa para verirsin. Adam üretirken ikisinede işlemci , ram vs. takmak zorunda kalır. Ayrı ayrı almaktan farkı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca kafan mı güzel bilmiyorum ama sanırım sana daha fazla cevap vermeyeceğim.
  • cevaplaman icin seni burda tutan yok bir sye bilmeyin karşı tarafa boş laf atma kendince karşı tarafı ezip kendini daha iyi zannetme peşindesin cevap atma bir daha .
    http://www.pcdepo.com/index.php?page=product/product&product_id=11388
    735m hem tablet hem laptop. Ayrılsa iyi olue ama ayrılması şart değil böyle bir cok laptop var. kimilerinde tablet kısmı w8 laptop sisteminde olur klavye pek iş görmez kiminde arkaya çevirisin bitişik olarak devam eder

• quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

cevaplaman icin seni burda tutan yok bir sye bilmeyin karşı tarafa boş laf atma kendince karşı tarafı ezip kendini daha iyi zannetme peşindesin cevap atma bir daha .
    http://www.pcdepo.com/index.php?page=product/product&product_id=11388
    735m hem tablet hem laptop. Ayrılsa iyi olue ama ayrılması şart değil böyle bir cok laptop var. kimilerinde tablet kısmı w8 laptop sisteminde olur klavye pek iş görmez kiminde arkaya çevirisin bitişik olarak devam eder

Cevap vermeyeceğim dedim ama dayanamadım. Bileşenler laptopun kasasında olur zaten ayırırsan sen elinde ekranla kalırsın senin dediğinin olması için tüm bileşenleri ekrana koymaları gerekir ve o laptobun kalınlığında bir tabletin olur. Kullanışsız olur ve kimse almaz. Kablosuz olarak donanım kullanmak gibi bir hayalin var sanırım. Sanada laf atmadım yaşın kaç bilmiyorum ama bu liseli davranışlarıyla fazla takanda olmaz seni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.