Şimdi Ara

BFA - İlk İzlenimleriniz Nasıl? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smookeus

    Questler herzamanki gibi sıkıcı ( Onca olaydan sonra sen git Hero ol önüne geleni devir geç, sonra git 6 tane kurt kes dişini getir al sana exptarzı şeylere gıcık oluyorum, hikayeli olan bazı akıcı quest serileri güzel zaten onlardan birkaç tane var ),

    mekanlar yeni olduğu için herkese heyecanlı gelse de zamanla sıkacak zaten sonuçta yeni exp e kadar buralardayız. Ama ally alanlarını daha çok sevdim.

    Ally = Pirates , Horde : Jurassic park fantezisi gibi olmuş.

    Dungeonlar güzel, RNG rezalet, benim gibi birçok kişi weapon düşmemesinden şikayetçi, titanforge , warforge RNG ye ne desek yalan legiondada böyleydi.

    Raid ve Dungeonlar açısından Add,Trash ların Expansionu demek lazım.

    Proflarda zaten bir cacık yok yıllardır aynı gelenek devam,

    Class dizayn b.k gibi, evir çevir aynı şeyi bozarak daya dur sonra exp boyunca düzeltmeye çalış hep aynı hikaye, yıllardır oyuna 1 ranged ekleyemediler, DK,DH,Monk hep melee.

    Bide azerite gear nanesi çıkardılar gidecen talenlerine göre azerite piece düşürmeye çalışacan pehhh

    Vanilla diye kandırıp çaktılar millete, Bu kafayla bide remake Rezil Bi Vanilla çakarlar sonra Wow un helvasını yeriz.

    Sanırım artık 2. ana silah olan Diabloya yüklenecekler gelecekte. wow tarzı bi Diablo bekliyorum şahsen.
    Warcraft çok geniş bir evreni var ve bunu kitaplarla, oyuna eklenen ek senaryolarla iyice geliştirdiler. Uzun vadede tekrar meyve toplamaya çalışacaklardır. Öte yandan Diablo oyunun da evreni 3. oyun ve ek paketleriyle birlikte genişletildi ve MMO yapısına uygun bir dünya zemini hazırlandı. Bence bir sonraki oyun Diablo Dünyasının WoW versiyonu olacak. Yani MMORPG Diablo.. Onun ekmeğini de 10 sene yerler en az. Daha sonra insanların belleklerinden WoW silinmeye başlayınca tekrar WOW MMORPG geri döner. Benim aklımdan bu geçiyor.




  • Zaris kullanıcısına yanıt
    du daha 3-4 ay geçsin, o zaman göreceksiniz homurdanmaları
  • Vanillanın o kadar class sabitliğinde bile şu ankine göre daha fazla flexibilite ( 3 tuş değildi hiçbiri ) ve ortada oynanabilir güzel bir class vardı.

    Oyunu çok daralttılar, Classları daire çizdirip duruyolar , geliştiklerine dair birşey yok. Hepsi 3 tuş oldu. Örn : Oyuna en çok etkisi olan Talentleri geliştireceklerine bitirdiler, sonra nasıl geri ekleriz diye garip deneyler yapıyorlar, yok artifact talent ,yok azerite piece talent vs burdaki amaç classların farkları olduğu hissi vermeye çalışmak ama işe yaraması mümkün değil.

    TBC ve WOLK iyi expansionlardı, Cata idare ederdi. Pandalarla çöküş başladı. WOD bence fiyasko, üstüne legionda hepinize kamyonla legendary dağıtacaz diyerek toparlama çabaları az meyve verdi, BFA ya giderken Vanilla yapacaz dediler HOP satışlar patladı.

    Demekki bunca zaman yanlış yapılan birşeyler var.

    Artık WOW sırat köprüsüne yaklaşıyor. Piyasada kaç tane aylık ücretli oyun kaldı.

    Blizzde Wow un ekmeğinin bitmek üzere olduğunu farkında yakında devir Diablo devri olacak her ne kadar D3 fiyasko olsada MMORPG Diablo herzaman tutar, deli gibi satar, taaaki onuda wow gibi öldürene kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smookeus -- 15 Eylül 2018; 11:14:34 >




  • Paraya kiyip pc toplayadigimdan erteledigimden baslayamadim bu pakette.Memnun degilmisiniz paket kotumu yine? Özellike pvp?

    Aynı sıkıcılıktaysa vanilla gelene kadar baslamamak lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Artık WOW sırat köprüsüne yaklaşıyor. Piyasada kaç tane aylık ücretli oyun kaldı.


    Şunu her expansion dinlemekten bıktık ya! wow öldü, ölüyor falan biz bunları neredeyse Wotlk tan beri dinliyoruz. valla istiyoruz yani şu sırat köprüsünden geçsede kurtulsak artık diye ama şu oyunu kapatıyoruz hadi gidin artık deseler bile blizzard ın kapısına yıgılacak miyonlan tane adam var emin olun. yani cataclysm den daha berbat bir expansion çıkarsalar şu oyunu rahat 2 milyon adam oynar gene.

    yani wow ölmez. kemik kitlesi yeter sadece. o kemik kitlesinin ölmesi için de swg (star wars galaxies) in yaptıgı kadar büyük hatalar yapmaları lazım ki oda blizzard ın yapacagı iş değil zaten.

    Şu wow u yada expansionlarını beğenmeyenlere saygı duyuyorum. sonuçta zevk renk tartışılmaz ama wow bitti, wow ölüyor ,sırat köprüsüne geldi falan bu görüşlere hiç saygı duymuyorum.nereye bitiyor yav? BFA da çatur çutur oynanıyor işte.




  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    100k olsa dahi
    sağlam bi exp. ile toparlar
  • Merhaba, oyunun içerisine çekildi herkes, paket öncesi ve ilk başlardaki ön yargı boşunaymış, bir önceki mesajda da yazmıştım galiba.
    Dungeon tasarım ve mekanikleri çok başarılı, Legion'da da iyiydi fakat son 2 dungeon'ı aceleye getirdiklerinden sorunlar vardı.
    BFA için, Wow'da şimdiye kadarki en başarılı dungeon içeriğine sahip dersem abartmış olmam.
    İlk raid Uldir de beklenenin çok üzerinde bir "sıkılıkta" geldi, önceki paketin ilk raidi Emeral Nightmare fazlasıyla kolaydı ve 18 saat içerisinde son Boss Xavius ölmüştü.
    Uldir ise adeta paketin son Final raid'i tadında bir zorluğa ve mekaniklere sahip. Çarşamba günü World First Race başlamıştı, reset tarihi yaklaştığı halde yalnzca 3 Guild son bossa ulaşabildi; ama G'huun da tam anlamıyla bir duvar. :D İlk fazı geçip bossla karşılaşabilmek için 10 saat kadar harcadı Method, hrhalde bir o kadar süreyi de anca %94'e getirmeye harcadılar ki ilerisi muamma zaten...
    Twitch ve kendi siteleri üzerinden yayın yapıyorlar.

    Ek: PvP olarak da şimdiye kadar ki en yoğun paketlerden olduğunu belirtmek gerek, yalnızca World PvP yapan gruplar var. :) War Mode, oyuna taze kan getirmiş durumda...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BB4C024C -- 17 Eylül 2018; 10:12:15 >







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 26 Eylül 2018; 20:34:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.