Şimdi Ara

BFA - İlk İzlenimleriniz Nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Birde mesela dungeonlar için kullanmam gereken tank edonları var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bureact

    Teşekkür ederim hocam. Birde mesela dungeonlar için kullanmam gereken tank edonları var mı ?
    tanklara özel neler var inan bilmiyorum ben holy priest oynadığımdan ancak healer addonları hakkında bilgim var araştırman lazım.
  • Oyun içinde Teldrassil’e ne oldu şimdi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    Oyun içinde Teldrassil’e ne oldu şimdi?
    şu an yanıyor fakat, darkshore da npc var zudurmu diye, onunla konustugun zaman eski haline getiriyor. Tabii düsük lvller etkilenmedi onlarda hala normal duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onvious

    şu an yanıyor fakat, darkshore da npc var zudurmu diye, onunla konustugun zaman eski haline getiriyor. Tabii düsük lvller etkilenmedi onlarda hala normal duruyor.

    Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam keşke Cata öncesi haline de dönülebilse Teldrassil’in. Yanıyor dediğiniz Burning of Teldrassil serisindeki gibi mi görüntü?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    Teşekkürler hocam keşke Cata öncesi haline de dönülebilse Teldrassil’in. Yanıyor dediğiniz Burning of Teldrassil serisindeki gibi mi görüntü?

    Alıntıları Göster
    aynen
  • WArmode alliance için kötü olmuş anlaşılan . bende dwarf warrior 119 yaptım. hakkaten warmode açıkken horde inanılmaz fazla. bir çok kişi alliance ın warmode açmadıgını, kimileri de alliance nüfusunun azaldıgı söylüyor. orasını artık bilemiyorum ama özellikle volduna gittiğim de bizim horde gang manyagı yaptı beni :)

    baya bir fixlenmesi gerekitigini belirten var.
    https://eu.battle.net/forums/en/wow/19369889/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kvo35

    WArmode alliance için kötü olmuş anlaşılan . bende dwarf warrior 119 yaptım. hakkaten warmode açıkken horde inanılmaz fazla. bir çok kişi alliance ın warmode açmadıgını, kimileri de alliance nüfusunun azaldıgı söylüyor. orasını artık bilemiyorum ama özellikle volduna gittiğim de bizim horde gang manyagı yaptı beni :)

    baya bir fixlenmesi gerekitigini belirten var.
    https://eu.battle.net/forums/en/wow/19369889/
    alliance icin degil genel sorun o. abarttilar instanslari.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, BfA güzel başladı, öncesinde epey bir önyargıyla yaklaşmıştım açıkçası.
    Legion'dan sonra ne bu şimdi Horde vs Alliance demiştim fakat elbette olay aslında bu değil ve ilerde Old Gods ile uğraşacağımız açık görünüyor ki, zaten oyunun başından beri üstü kapalı da olsa onlarla uğraşıyorduk, tabii arka planda da onların da efendisi Void lords ve Shadow...

    İnsanlar World PvP'yi özlemişler cidden, oyunun içeriğini bırakmış harita harita karşı faction oyuncusu arayan gruplar var, aynı işi görev ve senaryo eşlinde yapanlar da elbette.
    Haritalar oldukça güzel hazırlanmış, Mist of Pandaria'daki gibi her taşın altından bir şey çıkıyor, eliteler, rareler, ufak görevler, gizemler vs. Dungeonlar da güzel, farklı şeyler denemiş blizzard. :D İlk raid de açılacak ve son Boss'u merakla bekliyorum, Titanlar'ın deneylerinin sonucu olan bir "yapay" Old God nasılmış bakalım. :D
    Şu ana kadarıyla ben beğendim ve Blizzard işini bilir, ilerde daha da iyi olacaktır.
    İyi oyunlar herkese.




  • şu an bfa ya kötü diyen legion dan kötü diyenler kasıtlı pişkinlik yapanlardan başkası değil zaten oyunu oynamıyordur. çok zeki bakınca anlıyordur.
  • Hayattımda oynadıgım en sıkıcı ekpaket. Horde oyuncusuyum main charımı 116 levelda bıraktım. Alliance questleri güzel hosuma gitti atmosferi ama artık sürekli aynı seyler oldugu için agır baydı. Classic mode ne zaman gelirse o zaman tekrardan baslıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunun free versiyonunu oynuyorum 8 lvl oldum warriorüm. oyunda dodge nasıl yapılıyor mal gibi mobun karşınıa geçip atak yapıyorum ölmüyorum da rahat rahat kesiyorum anlamadım bu işi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KendineAteist

    Beyler oyunun free versiyonunu oynuyorum 8 lvl oldum warriorüm. oyunda dodge nasıl yapılıyor mal gibi mobun karşınıa geçip atak yapıyorum ölmüyorum da rahat rahat kesiyorum anlamadım bu işi
    hocam oyunda dodge eğer mage gibi ışınlanma skillin varsa onlarla dodge'larsın veya yürüyerek. diğer şekilde guild wars 2 benzeri dodge mekaniği yok. evet karşısına geçip vuracaksın bu oyunda mekanikler bu şekilde.
  • İyi bir expansion bundan önceki bazı rezalet expansion lara kıyasla lakin ;




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 9 Eylül 2018; 15:28:38 >
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
    hareketlilik veren tüm yetenekler ve rakibi durduran, yetenek kullanmasını engelleyen yetenekler
    tüm sınıflarda bulunur bu yetenekler, defansif olara düşük sınıflarda daha efektif bulunur
  • BFA paketi çıkalı tam 1 ay oldu sanırım daha sağlıklı tecrübeler yaşamışızdır hepimiz.

    Ben tamamı ile pve oyuncusuyum öncelikle pvp konusunda hiç bir fikrim yok.

    Dungeonlar oldukça zevkli, legion dungeonlarına göre daha doyurucu buldum. Mythic+ keylerde addler genelde sıkıntı çıkarıyor bosslardan fazla. Gerçi bu legion'da da böyleydi ama bunda daha fazla add mevcut. Ninja pullu çok fazla oluyor yinede zevkli.

    Raidlere gelirse şuan heroic'e geçmedim normali bitirmeye çalışıyorum guildim olmadığından o kısmı pek hızlı geçemiyorum. Raid, legion'un son raidleri ile karşılaştırırsak (tos + argus) hem görsellik ve mekan açısından hem mekanikler açısından legion'un son iki raidi gibi hissettiriyor bana.

    Şuan oyun benim için günlük emissary yap, günlük bir kaç mythic+ yap, raid yap döngüsüne girdi. Gerçi legionda da böyleydi çok fazla beklenti içine girmiyorum hiç bir zaman.

    Warfronts denen bir şey geldi, gereksiz bir şey pek eğlenceli olduğu da söylenemez. Item leveli geride kalmış insanları toparlamak için yapılmış bir content olarak değerlendirebiliriz sanırım.

    Sonuç olarak content güzel gidiyor ama legion ayarında olduğunu söylemek mümkün. Üstüne çok fazla bir şey konmuş diyemem. Tabi daha başındayız sonraki raidleri vs. göreceğiz hep birlikte.

    Malum legionun başında da emerald nightmare vs. vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 13 Eylül 2018; 17:56:33 >




  • Kısaca özetliyeyim.



    Paketin iyi özellikleri;



    Dungeonlar efsane olmuş. Gördüğüm en iyi dungeonlar diyebilirim.
    PvP de tek düze item kullanımından çıkılması.Genelde stat veren trinketler(use ya da equip stili) kullanılırdı.Şimdi Vanilla vs. paketlerindeki gibi eğlenceli trinketler kullanabiliyorsunuz.Örneğin roket atan trinket kullanıyorum baya eğlenceli oluyor..



    Paketin kötü özelllikleri;



    Class dizaynı berbat. MoP ve önceki paketleri oynamış olanlara sesleniyorum, classınızdan nefret edebilirsiniz.

    Paket yeni çıkmış olmasına rağmen en başından beri abanmışsanız veya abanacaksanız ondan sonra yapabileceğiniz pek birşey yok.

    Meslekler çok sığ olmuş.

    Raid resmen şaka gibi. Eğlendirmiyor. Dungeonlar kat kat daha iyi. Ayrıca raid pek ödüllendirici değil. Mythic +2 ' den 385+ ilvl item düşüren gördüm.Mythic raid ile aynı seviyede...

    Sadece PvP mi yapacaksınız? Allah kolaylık versin diyeyim o zaman.İtem düşürmek ayrı dert , rating kasmak ayrı dert.

    PvP-PvE dengesi kesinlikle yok , BM Hunter - rogue - priest gibi klaslar domine ediyor.Tek PvP de de değil.PvE de bile absürd hasarları var.(https://www.youtube.com/watch?v=-EPAV0pNedc&t=506s)

    Azerite sistemi kesinlikle saçmalık.Herkes aynı azerite traitleri kullanıyor neredeyse zaten.

    İsland expeditions ve Warfronts = Tek kelimeyle çöp.

    Ve gelelim en kötü özelliğine , RNG denen saçmalık. Şansınız varsa Kral olursunuz yoksa istiyorsanız en baba progressi yapın , gelir şanslı biri hiç uğraşmadan sizin binbir güçlükle elde ettiğiniz geara sahip olur.(Titanforge-Warforged sağolsun.)

    Aklıma gelenler şimdilik bu kadar.Umarım daha iyi özelliklerini keşfederim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 14 Eylül 2018; 4:12:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bir değerlendirme de ben yapayım

    + Dungeonlar hakkaten bugune kadarki en iyi dungeonlar diyebilirim. m+ da trash olayı biraz abartı ama.

    + Raid olarak çok fazla bir beklentim yoktu zaten. tier setlerin de raidlerden kalkmış olması m+ ları daha cazip kıldı.

    + Alliance zone ve questleri çok iyi

    + warfront olayını beğendim . yani şu an için biraz sıkıcı gibi ama geliştirilebilir bence. ki zaten şu an 320ilvl sınırı gelmiş bulunmakta. bunu ilvline göre arttırabilirler.

    + warmode güzel uygulama oldu.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    - İsland expedition tamamen gereksiz. verilen ödüller yeterli değil.

    - Horde zone ve questleri Alliance a göre yetersiz ve güzel değil.

    - RNG wow un en büyük özelliklerinden biri olan akıcı game play i bitirmiş durumda. blizard acilen geri adım atması lazım.

    - Halen daha oyunda düzeltilmeyen clipping ler var. buna ragmen uprgiht orc yaparak bunu daha da arttırdılar.Male DWarfların Shield ı halen daha g.t kadar . Oyun motorunun arkasına sıgınıyorlar ama madem düzeltmesi bukadar zor ozaman ne diye model güncellemesi yapıp bunları arttırıyorsun ?

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Genel olarak kötü expansion değil ama bence öyle iyi bir expansion da değil. bence halen daha pandaria gibi bir geçiş expansio ı modunda. LEgiondan gelen bazı özellikleri korudugu için de şimdilik oynatıyor tabi.




  • Questler herzamanki gibi sıkıcı ( Onca olaydan sonra sen git Hero ol önüne geleni devir geç, sonra git 6 tane kurt kes dişini getir al sana exptarzı şeylere gıcık oluyorum, hikayeli olan bazı akıcı quest serileri güzel zaten onlardan birkaç tane var ),

    mekanlar yeni olduğu için herkese heyecanlı gelse de zamanla sıkacak zaten sonuçta yeni exp e kadar buralardayız. Ama ally alanlarını daha çok sevdim.

    Ally = Pirates , Horde : Jurassic park fantezisi gibi olmuş.

    Dungeonlar güzel, RNG rezalet, benim gibi birçok kişi weapon düşmemesinden şikayetçi, titanforge , warforge RNG ye ne desek yalan legiondada böyleydi.

    Raid ve Dungeonlar açısından Add,Trash ların Expansionu demek lazım.

    Proflarda zaten bir cacık yok yıllardır aynı gelenek devam,

    Class dizayn b.k gibi, evir çevir aynı şeyi bozarak daya dur sonra exp boyunca düzeltmeye çalış hep aynı hikaye, yıllardır oyuna 1 ranged ekleyemediler, DK,DH,Monk hep melee.

    Bide azerite gear nanesi çıkardılar gidecen talenlerine göre azerite piece düşürmeye çalışacan pehhh

    Vanilla diye kandırıp çaktılar millete, Bu kafayla bide remake Rezil Bi Vanilla çakarlar sonra Wow un helvasını yeriz.

    Sanırım artık 2. ana silah olan Diabloya yüklenecekler gelecekte. wow tarzı bi Diablo bekliyorum şahsen.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.