Şimdi Ara

BF4 kasma problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2x2GB DDR3
    760GM-P21
    HD7770 1GHz

Arkadaşlar anlık takılmalar yaşıyorum böyle olunca da helikopter sürüyorsam düşüyor çatıymadaysam ölüyorum vs problem neyden acaba RAM mi yetmiyor bütün ayarları Low'a çektim 1280x1024 ayarlarda fullscreen 60 hz de oynuyorum yardım lütfen

• Isletim sistemin w7 mi? Bendede aynı işlemci var w7de aynı sıkıntıları yaşıyordum w8.1 kurdum düzeldi. W8 ya da 8.1 kullanıyorsan önerebilecegim adam akıllı birsey yok dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takıldığı sırada arı vızıltısı gibi bir ses var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

Isletim sistemin w7 mi? Bendede aynı işlemci var w7de aynı sıkıntıları yaşıyordum w8.1 kurdum düzeldi. W8 ya da 8.1 kullanıyorsan önerebilecegim adam akıllı birsey yok dostum.

Hadi ya daha dün format attım başka bir çözümü yok mu?
    General_einstein yok arı vızıltısı falan gelmiyor cpu yeterli 4.3 ghz'da oynadım hala böyle anlık takılmalar oluyor bide sizde de lag var mı ben wifi ile oynuyorum 4 çıt çekiyo acaba o yüzden mi lag var

• Helikopter uçak sürerken ki donmalar tamamen lag ile ilgili dostum , bi dönem vınn cihazı ile oynadım aynı sorun bendede vardı o konuda yapabileceğin en iyi şey kablolu bağlanmak internete.

Onun dışında normaldede kasma varsa , oyun yavaş değil de akıcıyken anlık kasıyorsa işlemci kasması oluyor. Aynı işlemci vardı bende istediğim akıcılığı alamıyordum 8350 ye geçtikten sonra sorunum ortadan kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morbius108

Helikopter uçak sürerken ki donmalar tamamen lag ile ilgili dostum , bi dönem vınn cihazı ile oynadım aynı sorun bendede vardı o konuda yapabileceğin en iyi şey kablolu bağlanmak internete.

Onun dışında normaldede kasma varsa , oyun yavaş değil de akıcıyken anlık kasıyorsa işlemci kasması oluyor. Aynı işlemci vardı bende istediğim akıcılığı alamıyordum 8350 ye geçtikten sonra sorunum ortadan kalktı.

Hem modemi hem işlemciyi değiştireceğime oyunu bırakırım daha iyi

• Benim pc bayağı eski Packardbell Tj75. İ3 işlemci 2.13 ghz - HD 5650 ekran kartım vs. vs.

Reloaded sürümünü indirip kurdum. Low ayarda 1024*600 de 15-18 kare arası aldım ve her 3 saniyede bir takılmalar oluyordu. Hani Cd'ler çizilir film izlerken takılır öyle oluyordu.

Update 5-6 da dahil tüm güncellemeleri yaptım , yaptıktan sonra medium ayarlarda 45-50 kare ile oynadım oyunu. Özellikle kasırgalı bir bölüm vardı orada en ufak sorun çıkmadı.

Updateleri yapmanızı öneririm size.

Bu arada Korsan oyun kullanmıyorum pc kaldırıyor mu diye denedim. Her zaman orjinal oyun alan birisiyim. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF3 MULTIPLAYER KASMA SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Pubg Mobile Kasma Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

Benim pc bayağı eski Packardbell Tj75. İ3 işlemci 2.13 ghz - HD 5650 ekran kartım vs. vs.

Reloaded sürümünü indirip kurdum. Low ayarda 1024*600 de 15-18 kare arası aldım ve her 3 saniyede bir takılmalar oluyordu. Hani Cd'ler çizilir film izlerken takılır öyle oluyordu.

Update 5-6 da dahil tüm güncellemeleri yaptım , yaptıktan sonra medium ayarlarda 45-50 kare ile oynadım oyunu. Özellikle kasırgalı bir bölüm vardı orada en ufak sorun çıkmadı.

Bu arada Korsan oyun kullanmıyorum pc kaldırıyor mu diye denedim. Her zaman orjinal oyun alan birisiyim. :)

Hangi updateleri? Oyuna özel update mi var Origin bütün updateleri kendi yüklemeden oyuna sokmuyor zaten, siz donanımların driverlarını söylüyorsunuz heralde?

• Tercih senin zorla demedim ben sana , uçak ve heli lerde ki kasmanın sorunu lag bundan emin olabilirsin . İşlemci olayını ekstra olarak dedim varsa öyle bi kasma diye çünkü aynı işlemci bende varken kasıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Ehrmantraut

quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

Benim pc bayağı eski Packardbell Tj75. İ3 işlemci 2.13 ghz - HD 5650 ekran kartım vs. vs.

Hangi updateleri? Oyuna özel update mi var Origin bütün updateleri kendi yüklemeden oyuna sokmuyor zaten, siz donanımların driverlarını söylüyorsunuz heralde?

Mesajda belirttim Reloaded sürümünü kurdum (korsan) Origin ile alakası yok indirdiğim oyunun , updateleri elinizle kendiniz indirip kuracaksınız. Toplamda 6 tane çıktı hepsini kurdum çok rahat bir şekilde oyunu oynadım.

• Şimdi oynuyorum herhangi bir lag yok

• Bendede lag yokmuş gibi oluyo ama gecikme proplemi var öldüreceğim adama kurşun geç gidiyor nasıl oluyosa ama hemen alıyor beni + ben bide bu olayı kendi arkadaşımla boş serverde denedim normalde shotgun yakın mesafenden gövdeden teke götürdüğü gibi ben arkadaşıma shotgun la dibinden kafasına 3 kere sıktık gebermedi bile 4. kurşuna geberdi anlayacağınız oyun proplemli bende bile 7990 olmasına rağrmen oyun ara sıra takılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.