Şimdi Ara

bf3 R6950 fps değerlerim normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.powercolor.com/us/products_features.asp?id=313

Ekran kartım bu.i5 2500k ve gskill 8 gb ddr3 cl7 1333 mhz ram im var.

Grafikler ultra ve çözünürlük 1280*1024 de en az 40 fps alıyorum.fps 40-60 arası geziniyor.oyunda bölüm yüklenirken 120 ye bile çıktığı oluyor.sizce normal mi bu değerler?

• o çözünürlüğe göre biraz düşük geldi bana. kartı kullanmadım, sadece benchlerden biliyorum, o yüzden kullanan arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar.
  • up
  • bendede 5870 var bf3 de senin kartla kafa kafaya işlemcide phenom 955 o çözünürlükte o değerleri ultrada alıyorsan eğer çok iyi bence

Not:Ben multiden bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsanlukk -- 5 Nisan 2012; 16:28:20 >
  • neden 1280*1024 oynuyorsun hocam?
  • monitörü o kadar destekliyordur belki
  • bende öyle şüpheleniyorum da öyle bir monitöre bu sistem çok çok fazla, yazık yahu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • verdiğim değerler multi de aldığım değerler.maalesef monitörüm o kadar destekliyor.dediğiniz gibi grafikler ultrada ama tam anlamıyla hissedemiyorum ultra grafikleri.o yüzden yazın hd monitör alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsanlukk

bendede 5870 var bf3 de senin kartla kafa kafaya işlemcide phenom 955 o çözünürlükte o değerleri ultrada alıyorsan eğer çok iyi bence

yakın kartlar ama benimki 2 gb 6950 sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

quote:

Orijinalden alıntı: hsanlukk

bendede 5870 var bf3 de senin kartla kafa kafaya işlemcide phenom 955 o çözünürlükte o değerleri ultrada alıyorsan eğer çok iyi bence

yakın kartlar ama benimki 2 gb 6950 sonuçta.

bence iyi hocam değerlerin multiye göre. minimum fpsden de işlemciden dolayı kurtarıyosun bir acaiplik yok bence
  • yazın yeni monitör alırsam 1920*1024 te de denerim fps testini.burda paylaşırım ama o zamana kadar konu hortlar
  • Full hd mönitörde 1920*1080 çözünürlükte imzamda ki sistem ile yalnız msaa kapalı diğer herşey full ayarda (ultra) da 35-40 fps ortalaması ile oynuyorum.
    işlemci : x6 4.0 ghz
    ekran kartı : powercolor 6790 (o.c ile 950* 1150 ye yükseltilmiş)
    ram: 4 gb corsair xms 1600 mhz

ayrıca arkada aynı aynda download yapıyorum ( 2 gb lık dosya iniyor).

sizce nasıl performans
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.