Şimdi Ara

bf3 origin end game problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar originden end game ek paketini indirmeye çalıştığımda normalde origin games\battlefield 3\update klasörü içinde xpack 5 isimli bi klasöre yüklemesi gerekmiyor mu ? end game yükleyen arkadaşlar bilgisayarlarından bi kontrol edebillirler mi acaba? Ben de xpack 2 klasörünün içinde birikior dosyalar %100 indirme tamamlandığında da install etmior bu origin aptallıklarından birine denk geldik nasıl çözecez bunu 34 gb veri var tekrar indirmek de istemiyorum bi yardım edin lütfen

• Xpack5 klasöründe yüklü bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasirkula -- 15 Mart 2013; 18:27:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasirkula

Xpack5 klasöründe yüklü bende.

teşekkür ederim ben de öle tahmin etmiştim xpack5 klasöründe birikmesi gereken dosyalar bende xpack2 dosyası içinde birikiyor ve download bittiğinde de yüklemiyor sonuç olarak 4.1 gb boşa inmiş oluyor :)nasıl çözecez bu durumu ya armored kill de de buna benzer bi sorun olmuştu originde ne zaman ek paket görsem korkar oldum indirmeye yabancı forumlar da da benzer şikayetler gördüm ama net bi çözüm bulamadım deneme yanılma yapacaz ama 34 gb olmuş oyun en kısa yoldan çözmem lazım bu sorunu air superiority modunu çok merak etmemden oldu zaten bunlar hep :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dead Space 3 Co-Op Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.