Şimdi Ara

BF3 Nasıl hızlı Support kasılır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hızlıca support kasmak istiyorum diğer kitlerde çok öndeyim ama support çok az oynadım ve o baya geride. Nerede nasıl kasabilirim mesela assaultu 64 kişi metroda çok kolay kasmıştım bununla nasıl yapabilrim ?

Deep roots are not reached by the frost.
  • Diğer sınıflarda yaptığını yap.Sadece yapman gereken şey,biraz daha fazla support klasında oynamak.Başka şeylere gerek yok zaten alışırsın kısa sürede bence.Ve en hızlı support kasabileceğin haritaları seç,sonra al en beğendiğin ve en güçlü silahını,çık savaş meydanına göster kendini,bir şey yok bunda,diğerlerinde de aynısını yapmışsın zaten,biraz daha fazla support sınıfında oyna ve istekli ol biraz,sonra sıra sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamboO7-BF -- 10 Şubat 2014; 22:15:27 >
  • 64 metroda support kitiyle kas yada 32 noshahr tdmde takıl kendine göre olan silahı iyi seç mesela ben m5k ile çok iyi oynuyorum supportta nedense adam başına 1 şarjör düşüyor ama supply kit var Allahtan
  • Aslında supportu sırf US'deki support çok cool diye istiyorum :D Gerçekten de çok işe yarıyor ama mesela cq giriyoruz tam tanka koyacam c4 ü driver görmüyor gunner görüp sıkıyo kafama ölüyorum. Millet objectivelerde pus diyor orda da zaman geçmiyor ki kırk yılda bir tank gelcek de patlatıcam diye :S
    Deep roots are not reached by the frost.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalci imam

Aslında supportu sırf US'deki support çok cool diye istiyorum :D Gerçekten de çok işe yarıyor ama mesela cq giriyoruz tam tanka koyacam c4 ü driver görmüyor gunner görüp sıkıyo kafama ölüyorum. Millet objectivelerde pus diyor orda da zaman geçmiyor ki kırk yılda bir tank gelcek de patlatıcam diye :S

seni öldüren kişide proximity scan yoksa alırsın çok rahat ya da başka biri seni spotlamazsa

arabaya c4 koy öyle dolaş ben arada canım sıkılınca öyle yapıyorum anti airler oluyor dağa taşa çekmiş proxmity scan olsa bile gözü paso havada hiç yere bakmıyor öyle alıyorum genelde ya da tankçılar genelde tecrübesiz oluyor bayrakta öylece gidiyor o zaman hiç affetmiyorum bi yerlere saklanarak koş hızlı koş ama yavaş yavaş gitme öleceğini de biliyosan en az 1 c4 koy ki disabled olsun araba flagda çakılı kalsın öbür doğuşunda kesin alırsın o tankı

• quote:

Orijinalden alıntı: metalci imam

Aslında supportu sırf US'deki support çok cool diye istiyorum :D Gerçekten de çok işe yarıyor ama mesela cq giriyoruz tam tanka koyacam c4 ü driver görmüyor gunner görüp sıkıyo kafama ölüyorum. Millet objectivelerde pus diyor orda da zaman geçmiyor ki kırk yılda bir tank gelcek de patlatıcam diye :S

K.D ni adam et 0.56 daha aa lerle bile 1 kill in var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Hail The King -- 10 Şubat 2014; 23:52:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Oyunda nasıl PM atılıyo..
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendi taktiğimi anlatayım:
    1) bol bol ammo at. insanlar sormasa bile at ayaklarının dibine bi tane, kaybedecek hiç bi şeyin yok.
    2) saklanmayı bilicen kardeşim supportla. 500küsur saat bf3 oynadım ve öğrendim ki supportla gizlilik reconla gizlilikten daha önemli. al eline c4, tanklara görülmeden onlara yaklaş, at 2 tane ve topukla. hem takıma faydalı olursun hem eğlenirsin hem de puan kazanırsın.
    3) silah olarak da m27 IAR kullan. en etkili silah o. varsa l86a2 de baya iş görür.
    4) ciplere c4 takıp atmak da çok eğlenceli taktik. olayın adı "cihad cip" olduğundan ismine de uyar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.