Bildirim
BF3 INVALID LICENSE 0x0000007e HATASI ( Oyun orjinal )
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorun bendede var W8.1 kullanıyorum sanırım sizde öyle w7 kullanan arkadaşlarım hiçbir sorunlar karşılaşmadan girebildiler bir ben kaldım destek lütfen -
Beyler destek lütfen ÖNEMLİ -
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_Sorun Çözülmüştür -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Belirttiğim gibi işletim sistemi ile alakalı bir sıkıntı sorunun kökeni DirectX veya net Framework'ün en güncel sürümlerini yükliyemememden kaynaklanıyor bu sorunda Windows 8.1'in halen giderilememiş problemleriyle alakalı Windows 8 & 8.1 Pişmanlıktır bunuda belirtmek istiyorum.Yan bilgisayarımda 7Professional kurulu indirilen oyunu oraya attım orgin hesabından girdim direk oynadım. -
hocam bende win 7 yüklü ama aynı hatayı alıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X