Şimdi Ara

BF3 görüntü sizce normal mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bf3'u yükledim ve oynuyayım dedim , ultra ayarlarda 4xmsaa ,16x af , hbao , anlıyacağınız herşey en üst ayarlarda oynuyorum 1080p'de 50-75 arası fps, akıcı bir oyun oynuyorum ancak şöyle birşey var . Oyunun grafikleri,kalitesi bana bir kötü geldi Crysis 3 ile kıyasladığımda. ,çünkü bf3 çok fazla metediliyordu . Bir kaç ss aldım bakarmısınız , belkide bir kaç ayarda değişiklik yapmam gerekiyordur .Sanki sol ve sağ üst köşöede renkler solgun.Sizde de mi böyle , oyunun normalimi bu . Yorumlarınızı almak istiyorumda

Sapphire hd 7870xt , amd fx 6300, 4 gb ram sistemim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Garp -- 9 Ağustos 2013; 13:16:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: buchosss

Arkadaşlar bugün bf3'u yükledim ve oynuyayım dedim , ultra ayarlarda 4xmsaa ,16x af , hbao , anlıyacağınız herşey en üst ayarlarda oynuyorum 1080p'de 50-75 arası fps, akıcı bir oyun oynuyorum ancak şöyle birşey var . Oyunun grafikleri,kalitesi bana bir kötü geldi Crysis 3 ile kıyasladığımda. ,çünkü bf3 çok fazla metediliyordu . Bir kaç ss aldım bakarmısınız , belkide bir kaç ayarda değişiklik yapmam gerekiyordur .Sanki sol ve sağ üst köşöede renkler solgun.Sizde de mi böyle , oyunun normalimi bu . Yorumlarınızı almak istiyorumda

Sapphire hd 7870xt , amd fx 6300, 4 gb ram sistemim bu.

Hocam görüntü normal oyun normal çalışıyor. Ama bana kötü geldi ve biraz da olsa arttırmak istiyorum derseniz oyunun çalıştığı Directx motorunun hangisi olduğunu oğrenmemiz lazım. Directx 11 ise yapacak bişi yok.

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v4.4 İşletim Sistemi

• sıngle oynuyosun ilerleyen bölümlerde grafikler dahada güzelleşicek öyle hatırlıyorum

@Pinapple

Evet single oynuyorumda böyle görünce grafikleri pek sarmadı açıkcası,biraz daha oynuyayım haber ederim size

@whisper242

Orijinalden alıntı: Voldermort

Single'de arkadaşın dediği gibi olabilir,oyun normal bir sorun yok

Baya metediliyordu da daha iyi grafikler bekliyordum açıkcası , neyse bf4 e kaldık o zaman bekliyelim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.