Şimdi Ara

bf3 alicam gec olsa da

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her ne kadar bf4 cikacak olsa da bf3 un daha uc bes yil cokca oynanacagini dusunuyorum. Ama sorum su sadece bu oyun icin sistem topladim. Ekran karti 2gb 256 bit HD6850. Yani sorum kisa ve net. Bu kartla 1920*1080 cozunurlukte aa kapaliyken diger ozellikler biraz ultra biraz high olabilir. Kac fps alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet cevap yok mu
  • Ekran kartin yeterli. Ozellikleri kisarsan akici oynarsin. Ben mess qualty ultra yapip digerlerini low a cekip oynardim . Gereksiz ultra gorseller.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxertugrulxx

Her ne kadar bf4 cikacak olsa da bf3 un daha uc bes yil cokca oynanacagini dusunuyorum. Ama sorum su sadece bu oyun icin sistem topladim. Ekran karti 2gb 256 bit HD6850. Yani sorum kisa ve net. Bu kartla 1920*1080 cozunurlukte aa kapaliyken diger ozellikler biraz ultra biraz high olabilir. Kac fps alirim

Oyun can çekişiyor paraya yazık.Bf4 ten sonra sadece bazı vanilla haritalarını oynatan serverlar ayakta kalır oda 6 ay civarı sonrada ölür.
  • fiyat zaten 10 dolar fln olmuş bence al
  • quote:

Orijinalden alıntı: makik

fiyat zaten 10 dolar fln olmuş bence al

10 $ nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Warthog~

quote:

10 $ nerede?

bf3 ana konusunda görmüştüm bi bak istersen herhalde origindeydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc alinir mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Warthog~

quote:

10 $ nerede?

bf3 ana konusunda görmüştüm bi bak istersen herhalde origindeydi

Hangi sayfasında gördünüz bulamadım.

• konuyu dağıtmayalım lütfen. şu anda serverların doluluk oranı nedir?? oyunu videolarda izledim çok eğlenceli duruyodu. gerçekten de öyle mi
  • Takip

• quote:

konuyu dağıtmayalım lütfen. şu anda serverların doluluk oranı nedir?? oyunu videolarda izledim çok eğlenceli duruyodu. gerçekten de öyle mi

ben de almadan önce çok video izlerdim göründüğü kadar zevklidir

~Warthog~
    664. sayfada arkadaş yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makik -- 1 Haziran 2013; 18:25:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnCoDe86

quote:

Her ne kadar bf4 cikacak olsa da bf3 un daha uc bes yil cokca oynanacagini dusunuyorum. Ama sorum su sadece bu oyun icin sistem topladim. Ekran karti 2gb 256 bit HD6850. Yani sorum kisa ve net. Bu kartla 1920*1080 cozunurlukte aa kapaliyken diger ozellikler biraz ultra biraz high olabilir. Kac fps alirim

Oyun can çekişiyor paraya yazık.Bf4 ten sonra sadece bazı vanilla haritalarını oynatan serverlar ayakta kalır oda 6 ay civarı sonrada ölür.

Hocam siz hangi oyunu oynuyorsunuz merak ettim . Çünkü benim oynadığım oyunda 64 kişilik haritalarda bile oyuna girmek için yarım saat sıra bekliyoruz...

• sanırım almışken parasını verip premium edition almak gerek...ben öyle yapacam..fiyatın 80 tl ye falan düşmesini bekliyorum

edit:key falan istemiyorum çünkü origin çok yavaş indiriyo indir indir bitmez o..kutu dvd akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 2 Haziran 2013; 13:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonborn95

quote:

Orijinalden alıntı: EnCoDe86

quote:

Hocam siz hangi oyunu oynuyorsunuz merak ettim . Çünkü benim oynadığım oyunda 64 kişilik haritalarda bile oyuna girmek için yarım saat sıra bekliyoruz...

bf3 alicam gec olsa da bf3 alicam gec olsa da bf3 alicam gec olsa da bf3 alicam gec olsa da bf3 alicam gec olsa da

bf3 alicam gec olsa da bf3 alicam gec olsa da bf3 alicam gec olsa da bf3 alicam gec olsa da bf3 alicam gec olsa da

Gözlerim yanlış görüyor olamaz herhalde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnCoDe86 -- 2 Haziran 2013; 14:03:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

sanırım almışken parasını verip premium edition almak gerek...ben öyle yapacam..fiyatın 80 tl ye falan düşmesini bekliyorum

edit:key falan istemiyorum çünkü origin çok yavaş indiriyo indir indir bitmez o..kutu dvd akar

Hocam ben kutu almama ragmen Origin kendi indirmisti oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

sanırım almışken parasını verip premium edition almak gerek...ben öyle yapacam..fiyatın 80 tl ye falan düşmesini bekliyorum

Hocam ben kutu almama ragmen Origin kendi indirmisti oyunu.

update falan indirmiştir bi de dlc leri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.