Selam arkadaşlar normal işlemlerde pcden tık yok gel görki oyunu actıgımda bf 3'ü ekran kartı everestte gördüğüm ısı 80c lerde cpular 65 70lerde nolacak bu böyle bilemiyorum pcnin özelliklerini şuan veremesemde net olarak
8 gb ram hyperx 1600mhz asus nvdia gtx 580 i7 64 bit win 7
oyunda beni cok kıllandırdı ekran kartının driveri oyuna özel cıkarttıkları yeni driveri yükledim sorun nedir napmam lazım çözemedim gitti 4 cpu var cpular mı yetişemiyo yoksa anlamadım sogutma olayı özel kasa bitane yan kapakta epeyce büyük üstte normal bitane var ekran karınınki tek fanlı icine gömmeli fan kafayı yiyecem oyunda sorun varmı derseniz yok ultrada bile tık yok gayet akıcı güzel ısıyı ben biraz hassas oldugum icin ısıyı düşürmek istiyorum ne yapabilirim?
Bence degerler endiselenecek seviyede degil benim Laptop ta Bf3 sonrasi Ekran kartinin 80 dereceye, Cpu nun da 75 dereceye dayandigi oluyor. Akici calisabilir ama BF3 bilgisayari malesef asiri yoran bir oyun, isilarin bu kadar artmasi normal... Ozellikle ekran kartin da clock hizi yuksek ust bir model bunun da etkisi var tabi.
hım normalmi diyosunuz acaba bu ekran kartımın pervane hızını manual yapıp devamlı biraz hızlandırıp sabitlesem faydası olurmu? yoksa zararlımı olur. Bilmiyorumki ek pervanemi taksam hazır aparat gibi 3 lü 2li pervane montalanıyor bildiğim kadarıyla?