Şimdi Ara

Bf 1 mi Titanfall 2 mi aliyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kararsiz kaldim birini aldiktan sonra digerini takasliycam ama ilk gangisini almaliyim?

• Hoşuna gideni al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plato. -- 27 Ekim 2016; 22:27:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiiki titanfall 2
    Pişman olmamak için ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF1 bence.

• FPS olması hariç ikiside birbiriyle çok alakasız bir oyun ben BF 1 derim her türlü ama Titanfall 2'nin de single modunu merak etmıyor değilim.

• titanfall da oyunun içince season pass olacak; bf1 de ise season pass a bir oyun parası daha ödemek zorundasınız. Size kalmış
  • Titanfall'un ömrü 3-5 ay ama BF1 en az 1,5-2 sene.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunun cevabını battlefield 4 ile ilk Titanfall oyunu veriyor zaten. Battlefield 4 3 senedir hala deli gibi oynanıyor, titanfall u oynayan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam BF1'i aldım ve deli gibi oynuyorum deli gibi derken çok iyi anlamında değil süre olarak diyorum. Dışarda, işimdeyken falan eve gideyim BF1 oynayayım diyorum fakat Titanfall 2'yi bende merak ediyorum, incelemelerini okuma fırsatım olmadı ama oldukça olumlu ve Single modu da olacak ki bunu yapanlar eski COD ekibi yani COD'u bize sevdiren ekip çok iyi olabilir. Kimse BF'in Single kısmını umursamıyor ama ben oynadım ve yine BF serisi dandikliği ve basitliğinde. BF1 siz çok çok iyi oynasanız bile takımın kazanamayacağı, geniş alanlarda geçen, çok iyi oyuncu olsanız bile lak diye uzaktan bir sniper ile ölebileceğiniz bir oyun. Titanfall 2 ise (ilk Titanfall oyununa göre konuşuyorum) daha hızlı, 2 maç atayım çıkayım diyebileceğiniz, çok iyi bir oyuncunun tüm takımı taşıyabilme ihtimali olan, dar alanlarda geçen bir oyun. Kısacası sizin zevkinize kalmış bu arada burası PS4 konusu o yüzden belirteyim BF1'de Online kısmında ara ara 30'lara düştüğü oluyormuş BF1'in. Titanfall 2 zaten Source kullandığı için böyle sorunlar yaşanmaz diye düşünüyorum. Son olarak alıp takaslarım yazmışsınız ama bunlar kolay kolay takas olacak oyunlar değil zaten kafadan bir 100 saat gömersiniz üstüne yok DLC yok gelecek paket derseniz baya elinizde kalır.

• Titanfall 2 icin cikacak tum dlc ler ucretsiz.olacak yapimci acikladi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Sorunun cevabını battlefield 4 ile ilk Titanfall oyunu veriyor zaten. Battlefield 4 3 senedir hala deli gibi oynanıyor, titanfall u oynayan var mı?

Battlefield 4 ile 1 farklı yanlız
    Çoğu insan bf1 tercih etmemesinin sebebi daha mwr ve ttf2 çıkmadı
    Eski çağlar ve hep aynı sorunlar ( bağlantı..Vs)olduğu için almıyo
    Bf1 uzun soluklu olmaz
    Dlc lerle kandircaklar milleti
    Bf4 günümüz dünyasına uygun yapısı var hala oynanması normal bence
    Bende bf1 beğenmedim devam ediyorum bf4 e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1903kemal -- 28 Ekim 2016; 1:37:11 >
  • Ben ikisinide alıyorum ikiside uzun ömürlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Sorunun cevabını battlefield 4 ile ilk Titanfall oyunu veriyor zaten. Battlefield 4 3 senedir hala deli gibi oynanıyor, titanfall u oynayan var mı?

Battlefield 4 ile 1 farklı yanlız
    Çoğu insan bf1 tercih etmemesinin sebebi daha mwr ve ttf2 çıkmadı
    Eski çağlar ve hep aynı sorunlar ( bağlantı..Vs)olduğu için almıyo
    Bf1 uzun soluklu olmaz
    Dlc lerle kandircaklar milleti
    Bf4 günümüz dünyasına uygun yapısı var hala oynanması normal bence
    Bende bf1 beğenmedim devam ediyorum bf4 e

Valla bende günümüz silahları,modern savaşları sevmiyorum. Cod u hele hiç, adamlar uzaya çıktı. Ben sevdim btf1'i.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.