Şimdi Ara

Beynime Söz Geçirdimde Kalbime Söz Geçiremiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen sene bir kıza çok samimi duygular beslemiştim bunun sonucu olarak kıza teklif ettim ve sonuç hüsran oldu.bu sene sınıfa başka üniden gelen bir kız var ve ben buna aşık oldum.üniversite bitene kadar kimseye bu tip duygular beslemek istemiyorum hem sosyal hayatımı hem aile yaşantımı hemde düşüncelerimi çok fazla etkiliyor.Beynime şartladım flört olmak başına almak gibi bir şey bu kadar işin arasında bir de kızlamı uğraşacağım düşüncesi var ama kalbim o kızı her gördüğünde bir farklı oluyor başka erkeklerle konuştuğunda moralim bozuluyor.ve parmağında yüzük var.yani böyle bir aşkın doğması imkansız ama ben bunu anlatamadım kalbime.

Kalp emri geri alana kadar akıl sevmekten vazgeçmiyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Emr-i Bârî olmayınca sanma bir çöp deprenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

O senin dediğin sahip olma isteği. Kendine ve insanlığa faydnası dokunacak Bi uğraş bul kardeş boşu boşuna kendini yıpratırsın boyle karı kıza bakarak 😃

haklısın aynen bende böyle düşünüyorum ama onu görene kadar
  • görmemen lazım diyeceğim illaki göreceksin.o yüzden arkadaşın dediği gibi bir uğraş bulmalısın ben hakemliğe başladım.müthiş kafa dağıtıyor.bir sürü yeni çevrem oldu.aylarca çektim bende senin yaşadıklarını sabahtan akşama kadar içerdim fakat çare olmadı.dediğim gibi birşeye ada kendini.yeni heyecanlar lazım sana.

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

quote:

O senin dediğin sahip olma isteği. Kendine ve insanlığa faydnası dokunacak Bi uğraş bul kardeş boşu boşuna kendini yıpratırsın boyle karı kıza bakarak 😃

O senin kıza bakışınla alakalı Bi durum beynine söz geçirebiliyorsan duygularını Bi kenara bırakarak kızı yarım saat uzaktan incele. Sadece suratında 10 çeşit kusur bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Emr-i Bârî olmayınca sanma bir çöp deprenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

görmemen lazım diyeceğim illaki göreceksin.o yüzden arkadaşın dediği gibi bir uğraş bulmalısın ben hakemliğe başladım.müthiş kafa dağıtıyor.bir sürü yeni çevrem oldu.aylarca çektim bende senin yaşadıklarını sabahtan akşama kadar içerdim fakat çare olmadı.dediğim gibi birşeye ada kendini.yeni heyecanlar lazım sana.

otomobillerle uğraşıyorum aslında baya kafa dağıtıyor.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

quote:

O senin kıza bakışınla alakalı Bi durum beynine söz geçirebiliyorsan duygularını Bi kenara bırakarak kızı yarım saat uzaktan incele. Sadece suratında 10 çeşit kusur bulursun.

haklısın dostum geçen senede aynılarını yaşadım şimdi yaşamak istemiyorum beynimden aşk gibi şeyleri sildirmek istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.