Şimdi Ara

Beylikdüzünde Ucuz Spor Salonu Yok Mu Arkadaş YAA !!! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beylikdüzü iyice aristokrat semti oldu. Ne bu arkadaş gidiyorsun spor yapma hevesi ile spor salonlarına kapıyı bin TLlerden açıyorlar.
    İnsaf !
    yok mu bu semtte temiz uygun fiyatlı bir spor mekanı ? Park bahçe demeyin kışın ortasında. Olmuyor arkadaş.

• 1000 tl mi gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

1000 tl mi gerçekten?

Markacitynin üst katında bulunan spor salonuna gittik geçenlerde. senelik üyelik alıyorlarmuş ve senelik 1600 tl gibi bir ücretle kapıyı açtılar.
  • gerçekten ya bu beylikdüzünde herşey pahalı...habire kazık yiyoruz..halamlara (gazi osm.paşa) gidiyorum herşey bedava gibi geliyor sanki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xf

quote:

1000 tl mi gerçekten?

Markacitynin üst katında bulunan spor salonuna gittik geçenlerde. senelik üyelik alıyorlarmuş ve senelik 1600 tl gibi bir ücretle kapıyı açtılar.

academia centeri biliyomusun??? aylık 125 ytl civarı sanırsam...migrosun arkasında...

edit: yıllık çok rahat 1000tlye kayıt olursun kanımca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snncbc -- 12 Ocak 2010; 23:14:03 >
  • çekmece içinde aylık 90 lira veriyorum.Beylikdüzüymüş baya uzak desene.Birde merkez olduğu için o kadar pahalıdır.
  • çekmecede aylık 50 liraya gidicem indirim yaptılar bana arkadaşın yeri odluğu için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avcılarda da var aylık 40-50 liraya bir yığın salon. ama oraya yol parası zaman kaybı derken gidemiyoruz.
    Beylikdüzünde niye yok 40-50 liraya bir yer ? 125 lira verdikten sonra eve taksitle spor odası dizerim :D
  • quote:

Beylikdüzü iyice aristokrat semti oldu. Ne bu arkadaş gidiyorsun spor yapma hevesi ile spor salonlarına kapıyı bin TLlerden açıyorlar.
    İnsaf !
    yok mu bu semtte temiz uygun fiyatlı bir spor mekanı ? Park bahçe demeyin kışın ortasında. Olmuyor arkadaş.

Akademi Center da var bir tane spor salonu süper bir yer her türlü spor dalları ve jimlastik yüzme tarzı gibi aktivitelerde var ve ucuz aylık 150 olması lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: |PortaL|

Akademi Center da var bir tane spor salonu süper bir yer her türlü spor dalları ve jimlastik yüzme tarzı gibi aktivitelerde var ve ucuz aylık 150 olması lazım...

Teşekkür ederim de 150 * 12 ay = 1800 lira ediyor ki duyduğum en pahalı spor salonu artık orası

Ucuz mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xf -- 12 Ocak 2010; 23:53:42 >
  • Arkadaş kompleks edinmiş kanımca... Ne yapcan spor salonunu git yat aşağı kızlar mı bakmıyor be boşveeeer.

harbi 1800 lira spor salonuna isteyen zihniyet bu ülkede milletin nasıl geçindiğinden haberi yoktur...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |PortaL|

Teşekkür ederim de 150 * 12 ay = 1800 lira ediyor ki duyduğum en pahalı spor salonu artık orası

Ucuz mu ?

• beylik pazarının aşşağısında onur market var orada bi spor merkezi var ama fiyatını bilmiyorum bi bak istersen
    bende oralarda oturuyorum
  • spor salonunda ne yapıyorsunuz hiç gitmedim kilo veriliyormu
  • quote:

quote:

1000 tl mi gerçekten?

Bi ara incelemek için gitmiştim bende oraya. :D Arkadaş ordaydı. Gel diyordu.

Adam aynı fiyatı söyledi bana + öğrenci indirimide yaparız diyordu. Birde paso anlatıyordu. Yok şöyle yok böyle.

O an silmiştim kafadan o mekanı. Peşin 1200 TL Bu aralar yine aramaya başladılar.

Gelin görüşelim diye. Ama yanlış hatırlamıyorsam migrosun arkadasında bir tane vardı.

Oraya da bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 13 Ocak 2010; 1:17:38 >

• arkadaşlar beylikdüzü cumhuriyet mahallesi metrobüs durağının hemen dibinde THE GYM Fitness club var beylikdüzü spor salonu diye aradığımda çıktı baya kaliteli bir saloni

şahsen spor yaptığım yer düşünenlere yardımcı olurum.

websitesi :www.thegymaplus.com
  • Beylikdüzün'de https://leo-sport-house.business.site/ şuan yıllık kayıtlar da 480 TL kampanya var.
    Beslenme ve antrenman programı desteği sağlıyolar, ilgilenenlere tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi you-sufe -- 27 Ağustos 2019; 15:48:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.