Şimdi Ara

Beylikdüzü yol problemi ( yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tüyap kongre fuar merkezinin o kulesine gitmek durumundayım. Esenlerde ineceğim. Aşağıdaki servislerden hangisiyle en rahat ulaşımı sağlayabilirim? Veya başka şekilde nasıl giderim. Nerede inip neler yapmam gerek. Yardımları bekliyorum.

K.ÇEKMECE KÖPRÜ, AVCI.ÜNV., AVCILAR KAVŞAK, TÜRKSAN, BAHAUSE, BÜYÜKŞEHİR, BİZİM KENT KÖPRÜ, BEKO,GÜRPINAR, BÜYÜK ÇEKMECE

SEFAKÖY BELEDİYE, BEŞYOL KÖPRÜ, YEŞİLOVA KÖPRÜ, CENNET KÖPRÜ, K.ÇEKMECE KÖPRÜ, AVCILAR ÜNİVERSİTE, AVCILAR KAVŞAK, PARSELLER, FİRUZKÖY, DEPO DURAĞI, FİRUZKÖY, ESENYURT.TABELA, KÖYİÇİ, ESENYURT DEV.HAST, KIRAÇ

MERTER, ÖMÜR, İNCİRLİ, KADİR.H.ÜNÜVERTSİ, ŞİRİNEVLER , KULELİ, SEFAKÖY BELEDİYE, BEŞYOL KÖPRÜ, YEŞİLOVA KÖPRÜ, CENNET

DAVUTPAŞA, G.GÖREN KALE CENTER, HAZNEDAR, BAHÇELİEVLER ACENTA, YAYLA,

KÜÇÜKKÖY, G.OSMANPAŞA, PAZARİÇİ

MERTER, V.EFENDİ HİPODRUMU, OSMANİYE, İNCİRLİ CADDESİ, BAKIRKÖY- ÖZG .MEYDANI

SERİNYAYLA, GÜNGÖREN KÖYİÇİ, İLGİ HASTANESİ, ÇAMLIKAHVE, SOĞANLI, ŞİRİNEVLER, YENİBOSNA

CEVATPAŞA, 500 EVLER, 50.YIL, S.ÇİFTLİĞİ, HABİPLER, ARNAVUTKÖY

VATAN.CADDESİ, V.GURABA HASTANAESİ, AKSARAY, HASEKİ HAST, FINDIKZADE, ÇAPA, TOPKAPI, SİLİVRİKAPI, YEDİKULE GÖĞ HAST, BATI TRAKYA CAAMİ, ZEYTİNBURNU.ADLİYE, ZEYTİNBURNU ÇIRPICI

VATAN CADDESİ, V.GURABA HASTANAESİ, ÇAPA, FINDIKZADE, AKSARAY, LALELİ

ALİBEYKÖY TESİS

OTOGAR İÇİ , TRAMVAY

TAKSİM. BEŞİKTAŞ

ESENLER.DÖRTYOL, ÜÇYÜZLÜ, TABYA, BAĞCILAR MERKEZ, BAĞCILAR ÇİFTLİK, ATEŞTUĞLA-KİLER, GÜNEŞLİ, EVREN CAD.,MAHMUTBEY S.MAHALLESİ, İKİTELLİ, BAŞAKŞEHİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elasmosaurus -- 16 Aralık 2013; 11:48:19 >

• Esenler Metrobüse yakın mı bilmiyorum ama, oraya en ideal gidiş Metrobüstür.

Not: cevap verirsen alıntılar mısın, yoksa göremeyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CardaQue

Esenler Metrobüse yakın mı bilmiyorum ama, oraya en ideal gidiş Metrobüstür.

Not: cevap verirsen alıntılar mısın, yoksa göremeyebilirim.

Hocam şimdi istanbul dışı geldiğim için metrobüs şu bu hiç bilmiyorum. Bu servislerden biri yakın yerde bırakıyorsa oradan minibüs veya taksi vasıtasıyla geçmeyi planlıyorum. Büyükçekmece servisi çokta uzak bırakmaz diye düşündüm. Acaba oradan minibüs tarzı bir şey var mı hemen beylikdüzüne.
  • Hocam buyukcekmece servisine bin zaten e-5 ten giderse beylikduzu tuyabinnordan geciceksiniz. Eger otobandan falan gidersede buyukcekmeceden taksi tut en fazla 10 - 15tl tutar. Taksiciyede yabanci oldugunu belli etme. Tuyaba abi de kongre merkezini gecirme. Yabanci oldugunu anlar direk dolastirir cok.

Edit: servis bekodan geciyomus sofore sor tuyaptan geciyomusunuz diye gecmiyolarsa bekoda in taksiye bin 4-5 tl tutar en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köylügörenmasumufo -- 16 Aralık 2013; 11:57:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elasmosaurus kullanıcısına yanıt
    Üsteki arkadaşın dediğini de yapabilirsin veya google esenler metrobüs yaz, direk nasıl gideceğin yazıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: köylügörenmasumufo

Hocam buyukcekmece servisine bin zaten e-5 ten giderse beylikduzu tuyabinnordan geciceksiniz. Eger otobandan falan gidersede buyukcekmeceden taksi tut en fazla 10 - 15tl tutar. Taksiciyede yabanci oldugunu belli etme. Tuyaba abi de kongre merkezini gecirme. Yabanci oldugunu anlar direk dolastirir cok.

Edit: servis bekodan geciyomus sofore sor tuyaptan geciyomusunuz diye gecmiyolarsa bekoda in taksiye bin 4-5 tl tutar en fazla

Dediğin gibi yapacağım dostum. Gerçekten çok teşekkür ederim. Peki dönüş işini nasıl halletmemi önerirsin?

quote:

Üsteki arkadaşın dediğini de yapabilirsin veya google esenler metrobüs yaz, direk nasıl gideceğin yazıyor zaten.

Teşekkür ettim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

quote:

Hocam buyukcekmece servisine bin zaten e-5 ten giderse beylikduzu tuyabinnordan geciceksiniz. Eger otobandan falan gidersede buyukcekmeceden taksi tut en fazla 10 - 15tl tutar. Taksiciyede yabanci oldugunu belli etme. Tuyaba abi de kongre merkezini gecirme. Yabanci oldugunu anlar direk dolastirir cok.

Dediğin gibi yapacağım dostum. Gerçekten çok teşekkür ederim. Peki dönüş işini nasıl halletmemi önerirsin?

quote:

Teşekkür ettim hocam.

Rica ederim. Donustede esenlere donuceksen metrobusler tuyap tan kalkiyor zaten. Metrobuse bin sirinevlerde in ve metroya bin.metro tam esenler otogarda indiriyor. En kolay bu sekilde gidersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir’de Hukuki Yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • köylügörenmasumufo K kullanıcısına yanıt
    Aslında giderken de böyle gidemez mi kardeşim?
  • quote:

Gidebilir hocam ancak hem zaman hemde para kaybi cok olur. Zaten servis tam onunden geciyor. Donustede baska secenek olmadigi icin bu sekilde donmek zorunda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

quote:

quote:

Teşekkür ettim hocam.

Rica ederim. Donustede esenlere donuceksen metrobusler tuyap tan kalkiyor zaten. Metrobuse bin sirinevlerde in ve metroya bin.metro tam esenler otogarda indiriyor. En kolay bu sekilde gidersin

Çok teşekkür ettim hocam. Şirinevlerde indikten sonra metroya nasıl geçiş yapacağım?

quote:

Gelirken servisle geldiğimden dönerken servis olmuyor hocam, sıkıntı yaratıyor.

• köylügörenmasumufo K kullanıcısına yanıt
    Ben daha kısa sürede gider diye düşündüm. Orada e5te çok trafik olur diye metrobüs demiştim. Para olarakta 2 3 lira tutar gerçi şehir dışından geliyor o zaman 10lira falan vermek zorunda kalır, doğru hakılısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CardaQue -- 16 Aralık 2013; 12:09:05 >
  • Elasmosaurus kullanıcısına yanıt
    Kopruye cikinca sagda metro istasyonunu goruceksin zaten kardesim

• Iyi günler kardesim. Iyi yolculuklar.

Arkadasa da tesekkürler yardimci oldu baya, bizde ögrendik birseyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CardaQue -- 16 Aralık 2013; 12:16:30 >
  • Çok teşekkür ettim arkadaşlar.
  • Rica ederim arkadaslar yine birseye ihtiyaciniz olursa yardimci olabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.