Şimdi Ara

Beylikduzu dershane onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar tm icin oneri lazim yardimci olurmusunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• uuppupupppuppu

• tm öğrencileri genelde matematik ve geometri yapamıyor bu konuda matematikçileri ve geometri hocaları iyi olan bi yere gitmen gerek bu 2 dersi yaparsan üst sıralamarda olabilirsin sınavda.matematik sarayını önerebilirim.
  • reklam olmayan gerçek öğrencilerden gelen mesaj lazım upupupupu

• Marmara parkın ordaki Final ama işte orda da esenyurt kekolari varmış hocam ben o yüzden avcılar finale gittim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sorduğun soru bir kere çok genel?beylükdüzü ama neresi konum bölgeye göre değişir?ayrıca dersane seçiminde derslere girmeden karar vermek aptalca o yüzden dersane seçmeden önce mutlaka demo derslerine girmeniz gerekiyor.ayrıca bir soru sormuşsun ben de ciddiye alıp cevap verdim.insan gibi bu konu üzerinden sorular soracağına hala reklam falan demen de analitik düşünemediğini gösteriyor.gösteriyor.neyse sen bu şekilde hayata bakmaya devam et ösym zaten sana gerekeni yapacak :)
  • Öncelikle tüyapin oraya astiginiz reklamlar analitik dusunebildiginizi

( ) gösteriyor bu bir

İkinci olarak konuyu actigim gun ve saat olarak konuya yazmaniz hele bunun ilk mesajiniz olmasi analitik zekanizin gelismisligini kanitlar nitelikte bu iki

Ucuncu olarak demo dersler bla bla bla bos yapmissiniz. Burda ki onerilerle hemen gidip o dershaneye kayitmi olacagim? Sadece öneri istedim hocam bosu bosuna abartmissiniz.

Dorduncu olarak ise osym ye zaten ben gerekeni yaptim. Bellliki osym size biseler yapmis. Hareketlerinizden ve reklam zekanizdan belli oluyor.

Besinci olarak ise konuyu baltaladiginiz icin tesekkur ederim. Bu size yazdigim son mesaj olacak. Hayatinizda basarilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonbalıklı -- 12 Ağustos 2018; 10:21:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En kalabalik universiteler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beylikdüzünde oturuyorum. bu çevrede 3 dershaneye gittim. özelden yazarsan konuşabiliriz hocam.
  • Beylikdüzü finalden mezunum sorun çıkaran öğrencileri avcılara yolluyorlardı yani avcıları önermem. Beylikdüzü finalin kaliteli hocaları var bence esenyurt kekoları her yerde var yapcak bi şey yok

• mehmetinbiri M kullanıcısına yanıt
    Hocam adam temel lise sormuyor. hg nin yanındaki final temel lise. Adamın sorduğu dershane :D
  • farkındayım hocaları aynı gidip geliyorlar dershane temel lise arasında hemen yanında zaten bina

• Beylikdüzünde Dünya Etüt Merkezi var tavsiye ederim. Butik bir kurum.Öğretmenleri çok iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.