Şimdi Ara

Beyler Yardım Edin Yoksa Kafayı Yiyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite öğrencisiyim ve kaldığım yurttaki internet 8 Mbps hızında, büyük ihtimalle AKK de vardır. Yurtta 94 kişi var ve internet aşırı bir şekilde yavaş. Yalnız şöyle bir durum da var. Bu interneti tek bir eleman sömürüyor. Sanırım ikinci öğrenim, ben geldikten sonra ikinci öğrenimler gitmiş oluyor ve internet çok rahat. Ama olur da sabah vakitlerinde ya da haftasonlarında berbat ötesi, 10kb/sn vs. gibi değerler görüyorum.

Bu adi herif diğer insanların hakkına giriyor. Torrent ile veya IDM'yle birşeyler indiriyor kanısındayım yurtta olduğu zamanlar. Bu elemanı engellemenin bir yolu var mı? Modem arayüzüne giremiyorum, şifreyi değiştirmişler ama bir yazılım ile 2 milyon şifreyi tek tek deneyerek saptamaya çalışıyorum.

Hiç boşuna VINN vs. alın demeyin, onların kotaları benim için çerez. Avea'da sınırsız var ama 15 GB sonrası 128 kbps müşteriye hakarettir. Çok değerli fikirlerinizi bekliyorum.

• Maalesef o arkadaşı bulamam çünkü burada bir sürü oda var. Kablolu erişim yok odalarda, Wireless çekebilen bir odada kalıyorum ben. Sanırım yan odadaki elemanlar sömürüyor, Knight tarzı birşey oynuyorlar, sesleri geliyor duvardan :(
  • Bölümüm İngiliz Dili ve Edebiyatı. Elektronikten arkadaşım yok maalesef. Temelli yurda yerleşeceğim, burası geçici yer. Umarım orada böyle üniversiteye gelip hala torrentti, oyundu ergen herifler olmaz.
  • yurt yönetimine şikayet edin :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım edin delircem yoksa
    14 yıl önce açıldı
    BEYLER Bİ YARDIM EDİN ACİL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.