Şimdi Ara

BEYLER YARDIM EDİN LÜTFEN(KIYAFET KONUSUNDA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 1.72 boyunda 75 kilodayım kış için LEVİS mağazasından alışveriş yapacağım.Beni zayıf göstercek güzel kıyafetler arıyorum sizce ne tür kıyafetler giyersem beni daha zayıf gösterir....(gömlek,t-shirt,ayakkabı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraklogoglu -- 19 Ağustos 2008; 12:11:56 >

• zaten fazla bir kilon yok gibi duruyor niye bu kadar kasıyorsunki hoşuna gidenleri al ama bir resim herşeyi değiştirebilir ekle bakaılm
  • Kış için alisveriş için biraz erken degil mi.Siyah renk insani zayif gosterir.
  • burak akrdeşimiz bi başlık daha açmıştı dakkalar önce saç konusu yardım diye şimdide bu
    dh beni baştan yarat
  • Bol bi kot pantolon al.Bulabiliyosan jordan lardan.Üstünekapşonlu bi bol hırka al.Siyah yada beyaz.Ayağına sarı bi bot al.timberland gibi.zayıf gösteririsin ve şık durur.(mümkünse rapren anla ve rap dinle.o zaman özentide olmazsın
  • çok teiekkürler ama ben bu siteye yeni üye olduğum için biraz acemi davranıyorum yinede çok sağolun
  • Siyah ve lacivert renkler seç.Bol kesin ince pantalon ( denim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim Pusat -- 19 Ağustos 2008; 10:57:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.