Şimdi Ara

Beyler yardım edin başım belada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim it şerefsiz bir dayım var. Ben öğrenci evindeyim bu da geldi bana misafir oldu. Telefonumu kullandı baya.
    Gittikten sonra beni biri aramaya başladı borcu mu ne varmış dayımın buna. En başta güzel konuşuyodu dayına ulaşır mısın kardeşim falan diye. Dayımın telefonu yok faceden mesaj atıyorum ulaş diye falan bikaç kere beni aradı şerefsiz gizliden arıyor bide ulaşamıyım diye. Bu borcu olan adama bi kere ulaşmış ama dayım şuan kayıp ne faceden yazıyor ne ulaşıyor. Adam da bana yüklenmeye başladı bugün baya tehdit etti. Dayını bul yoksa seni bulucam diye.
    Canıma tak etti artık dayımı bulsam adama bizzat teslim edicem ama yok bulamıyorum. Bu adamların telefondan beni bulma olasılığı nedir? Numaramı değiştirsem yeni numaramı ve beni bulma olasılıkları nedir? Canıma tak etti beyler artık bi yardım edin

• Arkaya rıza baba müziği aç öyle konuş seni polis sansın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bil bakalım neredeyım

• Dayının borcu seni bağlamaz. Direk karakola git durumu izah et o adam seni bulamadan sen onu bulursun . Eğer üşeniyorsan numaranı değiştir.

• InsignAce kullanıcısına yanıt
    Olay yerine cok yakinsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

Dayının borcu seni bağlamaz. Direk karakola git durumu izah et o adam seni bulamadan sen onu bulursun . Eğer üşeniyorsan numaranı değiştir.

Karakola gitmeye üşeniyorum o işlerle uğraşamam. Ve karakola gidersem adam herşeyimi öğrenir beni görmüş tanımış olur ondan da korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir Lenin

quote:

Dayının borcu seni bağlamaz. Direk karakola git durumu izah et o adam seni bulamadan sen onu bulursun . Eğer üşeniyorsan numaranı değiştir.

Karakola gitmeye üşeniyorum o işlerle uğraşamam. Ve karakola gidersem adam herşeyimi öğrenir beni görmüş tanımış olur ondan da korkuyorum

Dostum açma adamın telefonunu. Gizliden aradığın sürece açmıyorum de kapa. Sinir problemi olan birini kolay yönlendirirsin. 3 4 kapamadan sonra arar zaten.

Sende tersle adamı aramasın daha. Bulamıyorum arayıp durma bulunca ararım de.

Bu arada dayının

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

quote:

Dostum açma adamın telefonunu. Gizliden aradığın sürece açmıyorum de kapa. Sinir problemi olan birini kolay yönlendirirsin. 3 4 kapamadan sonra arar zaten.

Sende tersle adamı aramasın daha. Bulamıyorum arayıp durma bulunca ararım de.

Bu arada dayının

Hocam dayım denen şerefsiz gizliden arıyor daha doğrusu arıyordu. Şimdi arazi oldu. Bu adam açıktan arıyor ve baya baya tehdit ediyor nabıcamı bilemiyorum o yüzden

• Hattini gizli numaralara karsi kapat .

Fake and gay

• quote:

Orijinalden alıntı: LeTeina

Hattini gizli numaralara karsi kapat .

Fake and gay

gizli numaradan arayan borcunu isteyen adam değil dayım denen it. Ona ulaşamıyım diye gizliden arıyor beni.
  • Vladimir Lenin kullanıcısına yanıt
    Ben adam gizliden arıyor sanmıştım.

Adama söyle polise veriyorum artık arama beni git dayımı mahkemeye ver.

Adama gider yap derdim de yapacak olsan konusunu açmazdın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 8 Kasım 2016; 18:15:03 >
  • Gizli numaralari kapat

• Kiralik katil tut o zman bu korkuyla yasanmaz

• quote:

Ben adam gizliden arıyor sanmıştım.

Adama söyle polise veriyorum artık arama beni git dayımı mahkemeye ver.

Adama gider yap derdim de yapacak olsan konusunu açmazdın.

gider yapmak varda ters tepmesinden korkuyorum. Muhabbet anladığım kadarıyla illegal iddia siteleri ile ilgili bişey. Bu işlere giren adamın pek tekin olabileceğini zannetmediğim için tırsıyorum
  • Git şikayet et dayında cezasını aldın adamda.

Hatta de ki bunlar bir ekip insanları dolandırıyorlar diğer çakallarıda yakalasınlar.

• quote:

Git şikayet et dayında cezasını aldın adamda.

Hatta de ki bunlar bir ekip insanları dolandırıyorlar diğer çakallarıda yakalasınlar.

bunlarla uğraşmak istemiyorum işte mafya falansa başıma iyice iş alırım
  • quote:

quote:

Git şikayet et dayında cezasını aldın adamda.

bunlarla uğraşmak istemiyorum işte mafya falansa başıma iyice iş alırım

Neden marksizim?

• Hocam git atar yap sende aradığında atara atar gidere gider misali karşılık verirse devam ettir ezdirme kendini seninle alakası olmayan bişey çocuk değilsin.
    Hiç bir şey yapamaz sana korku ile yaklaşma izmir veya çervesindeysen arkanda olurum.
  • Olum sen niye yeşil yazıyon renk körüyüm okuyamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyHybris

Hocam git atar yap sende aradığında atara atar gidere gider misali karşılık verirse devam ettir ezdirme kendini seninle alakası olmayan bişey çocuk değilsin.
    Hiç bir şey yapamaz sana korku ile yaklaşma izmir veya çervesindeysen arkanda olurum.

izmirdeyim hocam bornovadayım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.