Şimdi Ara

Beyler yanığın acısını ne alır ?[Acil] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    test 2
    test 3
    test 4
    test 5
  • Silverdin aldım.

Bepanthen sürdüm geçmedi yanması

Kızgın yağ ne pis yakıyormuş arkadaş

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Orijinalden alıntı: Suki_

Erkek ol olm. Biz askerde barfix çekmekden sürünmekden. Dirsek, diz ve el içimizde düzgün et olmazdı paramparça olurdu. Ufak sızlamaya dayanamıcaksın öl daha iyi erkek olcan bide..

yav he he

Orijinalden alıntı: badb0y

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Orijinalden alıntı: Suki_

Erkek ol olm. Biz askerde barfix çekmekden sürünmekden. Dirsek, diz ve el içimizde düzgün et olmazdı paramparça olurdu. Ufak sızlamaya dayanamıcaksın öl daha iyi erkek olcan bide..

yav he he

#8VELİ KAVLAK

• diş macunu sür ben öyle yapıyorum yanlız yanık hemen oluştuğunda yapıcan üzerinden zaman geçtiğinde işe yaramıyor

Beklazon steroid kremdir odemi kızarmayı azaltir vicudun savunma mekanizmasini geri çeker kisaca ilk etapta ki yanmayi sizlamayi kesmez oluşacak şişmeyi ve kizarmayi azaltarak dolayli olarak acisini azaltir

Bephantene bu kremde yanikta kullanilir ancak epitelizan ve skatrizan özelliğinden faydalanmak amaciyla yani doku iyileşmesini hizlandirmak amaciyla. Bu da yanma sonrasi olan acinizi azaltmayacaktir

Bir arkadaşta Anestol demiş evet içlerinde en dogrusunu söyleyen aciyi ilk etapta ve en hızlı azaltacak olan krem budur çünkü icerisindeki lidokain ile lokal anestezik özelliği sayesinde ağrı,acı azalacaktir

Orijinalden alıntı: drarter

SİLVERDİN antibiyotik tir acisini azaltmaz enfeksiyonu onler yanikta

Beklazon steroid kremdir odemi kızarmayı azaltir vicudun savunma mekanizmasini geri çeker kisaca ilk etapta ki yanmayi sizlamayi kesmez oluşacak şişmeyi ve kizarmayi azaltarak dolayli olarak acisini azaltir

Bephantene bu kremde yanikta kullanilir ancak epitelizan ve skatrizan özelliğinden faydalanmak amaciyla yani doku iyileşmesini hizlandirmak amaciyla. Bu da yanma sonrasi olan acinizi azaltmayacaktir

Bir arkadaşta Anestol demiş evet içlerinde en dogrusunu söyleyen aciyi ilk etapta ve en hızlı azaltacak olan krem budur çünkü icerisindeki lidokain ile lokal anestezik özelliği sayesinde ağrı,acı azalacaktir

Anestol alsaymışım keşke silverdin sürdüm daha da yakmaya başladı

• Hala yaniyor elim sinir bozucu

• vay be kimse em orayı dememiş

yumurtanın sarısını ayır, akını eline sür. bende gecenin 2sinde yakmıştım elimi geçen sene -hatta konu bile açmıştım aynen bu şekilde- medikal birşeyler uygulayana kadar gayet rahatlatmıştı beni. içindeki kolajen maddeler iyi mi geliyormuş neymiş

11 aslan, arenada çocuklar gibi şendik!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.