Şimdi Ara

BEYLER VİRÜS KAPTIM TEDAVİSİ YOK :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adenovirüs diye bir göz virüsü kaptım tedavisi yok gözüm folloş olucak şu an gözümde kuluçkada olan virüsler var nasıl mı oldu kocaelide bu hastalığın salgını varmış ve aşırı bulaşıcıymış havadan bile bulaşıyormuş .Benimde önce sevgilime sınıf arkadaşından bulaştı. Dün birşeyi yoktu bizde güzel güzel öpüştük koklaştık.... Bu gün gözü bi güzel kızarmaya çapaklanmaya başlamış bendede olucak kesin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun..fıstıklı

• Fıstıklı olsun

• wut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet:Ben öpüşüyorum beyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

wut

Hocam sevgilimin sınıf arkadaşından bulaşmış hastalık sevgilimdende bana bulaştı sanırım tabi direncim yoksa

• Keşke bana da bulaşsa böyle bir hastalık kafanı yastığa koyduğunda sabaha sağ çıkacağını bilmediğin için istediğini yaparsın hayallerine göre yaşarsın. Şimdi sağlıklıyız iyi güzel ama bunları yapacak çesaretimiz yok bahaneler üretip duruyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapat gözleri dinlensin toparlar o kendini hiçbişeycin kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell.

Keşke bana da bulaşsa böyle bir hastalık kafanı yastığa koyduğunda sabaha sağ çıkacağını bilmediğin için istediğini yaparsın hayallerine göre yaşarsın. Şimdi sağlıklıyız iyi güzel ama bunları yapacak çesaretimiz yok bahaneler üretip duruyoruz.

Ne güzel konuşmuş ünsüz şair
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell.

Keşke bana da bulaşsa böyle bir hastalık kafanı yastığa koyduğunda sabaha sağ çıkacağını bilmediğin için istediğini yaparsın hayallerine göre yaşarsın. Şimdi sağlıklıyız iyi güzel ama bunları yapacak çesaretimiz yok bahaneler üretip duruyoruz.

Hocam yalnız bu virüs zombi falan yapmıyor sadece gözü kızartıyor 1 -2 hafta içinde vicüt kendi kendine virüsü atıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: wut

Adenovirüs diye bir göz virüsü kaptım tedavisi yok gözüm folloş olucak şu an gözümde kuluçkada olan virüsler var nasıl mı oldu kocaelide bu hastalığın salgını varmış ve aşırı bulaşıcıymış havadan bile bulaşıyormuş .Benimde önce sevgilime sınıf arkadaşından bulaştı. Dün birşeyi yoktu bizde güzel güzel öpüştük koklaştık.... Bu gün gözü bi güzel kızarmaya çapaklanmaya başlamış bendede olucak kesin :)

o kadar abarttığın şey göz nezlesi olmasın :)

• Tedavisi yok diye birşey yoktur dostum kasperskyla bir tarat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya bi ugrasirsin. Ayrıca gözde kalıcı küçük lekelerle neden olabiliyomus. Doktor gözlük bile yazabilir. Tedavi suresi aylar surebilir

• HOCAM GÖZÜNE PREZERVATİF TAKSAYDIN KEŞKE KORUNMAK ÖNEMLİ
  • aynısı kaynımda var
  • Havuç ye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.