Şimdi Ara

Beyler tırnağım uzamıyor YARDIM!!!![SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağ elimin işaret parmağındaki tırnağım uzamıyor.Daha önce böyle bişey yaşayan var mı?Doktora gitmeli miyim?Gençler lütfen dalga geçmeyin
    ciddi bir konu.

Resimler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flugyl -- 19 Haziran 2012; 12:48:25 >

• kardeş yüzük parmağı balta limanı gibi em orayı
  • Keseli kaç gün olduki benimde çok çabuk uzuyor 2 günde 1 metre oluyo
  • Tıp tarihinde bir ilk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +Gabrolo

kardeş yüzük parmağı balta limanı gibi em orayı

La bir daha bu forumda el-kol-ayak konusuna girmeyeceğim,her girişimde midem bulanıyor.
  • tırnak içine doğru çıkıyor kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: illiminatucu

tırnak içine doğru çıkıyor kardeşim

KARDEŞ PARMAAN EVRİM GEÇİRİYO
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi ya işte her hafta uğraşmaktan iyidir
  • Tıp literatüründe ender rastlanan bir rahatsızlıktır. Parmağındaki şişliğin nedeni tırnağın parmak yönünün tersine doğru uzamasıdır. Yani o şişlik içeri doğru uzayan tırnağın derinin altındaki görüntüsüdür. Çoğu zaman basit bir tırnak çekme operasyonuyla çözülebilir. Ancak tedaviye geç kalındığında uzayan tırnak parmak tendonlarını keser ve parmakta işlev kaybına neden olur. Yani parmağı bükemezsiniz ve kalıcı sakatlık olur.

deermişim. Kardeş uzamıyor da neye göre kanaat getirdin uzamadığını. En son ne zaman kestin tırnağını. Normalde el tırnakları 1 haftada ayak tırnakları 2 haftada uzar

• quote:

Orijinalden alıntı: soldier.

Tıp literatüründe ender rastlanan bir rahatsızlıktır. Parmağındaki şişliğin nedeni tırnağın parmak yönünün tersine doğru uzamasıdır. Yani o şişlik içeri doğru uzayan tırnağın derinin altındaki görüntüsüdür. Çoğu zaman basit bir tırnak çekme operasyonuyla çözülebilir. Ancak tedaviye geç kalındığında uzayan tırnak parmak tendonlarını keser ve parmakta işlev kaybına neden olur. Yani parmağı bükemezsiniz ve kalıcı sakatlık olur.

deermişim. Kardeş uzamıyor da neye göre kanaat getirdin uzamadığını. En son ne zaman kestin tırnağını. Normalde el tırnakları 1 haftada ayak tırnakları 2 haftada uzar

Aynı elin tırnakları orantılı şekilde uzar biri hangi boydaysa diğeride öyle olur.Bende işaret parmağı hariç diğer parmakların tırnağı baya bi uzun.

Bu arada aşağıdaki yazına gelene kadar altıma mıçırdın beni

• kes o parmağı hiç bir işe yaramaz
  • Bugün burada bir çözüm bulamassam yarın gidicem doktora

• Dolama olmuş kardeşim internetten araştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeraklesTr

Dolama olmuş kardeşim internetten araştırabilirsin.

Sağolasın hemen araştırayım
  • Up

• Tırnak dönmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: illiminatucu

tırnak içine doğru çıkıyor kardeşim

şaka mı yaptın ciddi misin anlayamadım ama gerçekten olabilir. çünkü zaten çoğu kişi bilir ayak tırnaklarında tırnağın kenarlara doğru uzamasıyla tırnak batması oluyor. çok sinir bozucu bir durum. belki senin tırnağın da öyle olabilir bi cildiyeye gitsen iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.