Şimdi Ara

Beyler tekel bayii işletiyorum soruları alıyım ?? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
6.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu din olayını bırakın da, konu kapanmasın boş yere sizin yüzünüzden. insanların işine yarayacak bilgiler paylaşıyor konu sahibi.
  • Tekelci kardeş sen bizim millete bakma hata edersin; bir grup azınlık iyi müslümanı ayır onların elinden öperiz, ancak gerisinin sadece dilinde müslümanlık var ama kendileri bile uygulamaz yani yaşantısında kesinlikle yok emin ol, bunlara bakarsan aç kalırsın ve sonra o kışkırtanlar bir tas suda vermezler sana...
    genel evden, içkiden, kumardan vergi alan ülkeyiz, ve bu kişilerde onlara sevinerek oy vermiyor mu?
    Çoğu kişinin maaşı senin sattığın içkilerin vergisinden ödenir, bu kişilerde afiyetle yer, yani sen ekonomiye katkı yapıyorsun Allah razı olsun..İş günah bilançosu çıkarmaya gelecekse eğer kişilerin kendine bakması yeterlidir günahta boğulduklarını göreceklerdir tabi o vicdan varsa ancak yüzleşemezler kolayı başkalarının günahları üzerinden kendini masum sanmak ve rahatlamaktır..insan psikolojisidir bu..takma yani....Bir sürü ayet koyarım buraya kimsenin uyguladığı falan yok dilde müslüman dediğim gibi........kolay gelsin...

• tekel bayii yazıyor ama sigara tütünü ve sarma malzemeleri yok çogu yerde. birde bu malzemeleri nereden bulabiliriz aktarlarda falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voldermort

quote:

Orijinalden alıntı: karıncayiyenkarıncayiyen

Bunları satmak günah değil mi?

Bizde para kazanıyoruz sonuçta bu işte en çok korktuğumda o benim içki satarken günaha giriyomuyuz meselesi ama alan adamın kendi isteği...

Ama sizde bir amaca hizmet etmiş oluyorsunuz
  • gerçekten tek ellemi işletiyosun
  • tekel bayiinde işemi girdin doru söyle bak :D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

tekel bayiinde işemi girdin doru söyle bak :D:D:D

Sorunlumusun işim gücüm yok sana yalanmı atıcam sanki trilyonlarım var dedim alt tarafı bir bakkal
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

tekel bayiinde işemi girdin doru söyle bak :D:D:D

Sorunlumusun işim gücüm yok sana yalanmı atıcam sanki trilyonlarım var dedim alt tarafı bir bakkal

bi kaç tekelci abimiz varda ondan hani böle foto çekçekte burlarda zaman öldürmek için konu aççakta bana çok uzak geldide onun için yoksa sorun yok neyse hadi hayırlı oldun :D:D:D:D
  • Inananlar için aşağıdaki hadis rehber olacaktır, inanmayanlara sozum yok. Her kul kendi yaptığından sorumludur. Zaman fitne zamanı dikkatli olmak şart, günahı işlemek başka şey onun haram olduğunu kabul etmemek başka şey.yine söylüyorum, sözlerim inananlara; haramı helal, helali haram yapanlardan olmayın.

Rasulullah (s.a.v) buyurdular ki

"Allah içkiye, onu içene, dağıtana, satana, satın alana, üzümünü sıkana [îmal edene], kendisi için sıktırana, taşıyana ve kendisine taşınana ve parasını yiyene lânet etsin." (Tirmizi, Büyû: 58)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu dinciler baydı haa anladık alkol satmak günah, uzayın artık.
  • günah kardeşim
  • senin müslüman geçinen devletinde o alkolden deli gibi vergi alıyor ama onu ne yapacaz
  • Bu işi yapmandan dolayı vicdanının rahatsız olduğu. Günah işlediğini falan düşündüğün oluyor mu hiç ?
  • Devletimiz islam devleti degil, dolayısıyla kanunlarımız da. Devlet vergi aliyor diye bizde haram yiyelim dememiz doğru olmaz. Bakın burada içki içenleri tartışmıyoruz, konu sahibinin tereddütü varsa eğer ona bildiklerimizi söylüyoruz. Tekrar söylüyorum, herkes yaptığından sorumludur. Sebep olanlar ise sebep olduklari içinde sorumludur. Islamcı geçinen hükümet diyorsunuz, ben neden oyle göremiyorum! Sözlere değil icraata bakarsak eğer bu hükümetin neye hizmet ettiğini görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

2 hafta önce Benim aldığım bundandı:

Beyler tekel bayii işletiyorum soruları alıyım ??

Sizde aynısı varsa kaç lira?

Hocam gene mi Rusyadasın ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

Kardeş beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün :D:D:D AHahahah :D
  • sigara ve alkol isteyenlerin kimliklerine bakıp 18 yaş doğrulaması yapıyor musun?
  • küçükken benimde hayalim vardı oradaki tüm çikolataları yemek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

10-15bin çok yahu.Abartın sanırım biraz.Günlük ciro ne kadar ki?

Ayda 60 bin ila 70 bin arası satış yapıyorum günlük ciro 1500-3000 arası değişiyor...

bizim dükkan başka bir şey galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEACBC83C -- 12 Ağustos 2013; 17:20:02 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.