Şimdi Ara

Beyler tekel bayii işletiyorum soruları alıyım ?? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
3
Favori
6.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam benimde hayalim bu iş ama gelecekte ne yapmayı dusunuyosun böyle devam edermi dükkan? Birine emanet edip tatil yapabilirmisin? Malını çalan yakalandın mi? Yakaladiysan naptın? Bide dukkan ne kadar sürede duzune girdi kâra geçtin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reoxable

quote:

Orijinalden alıntı: Voldermort

quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

10-15bin çok yahu.Abartın sanırım biraz.Günlük ciro ne kadar ki?

Ayda 60 bin ila 70 bin arası satış yapıyorum günlük ciro 1500-3000 arası değişiyor...

bizim dükkan başka bir şey galiba

Dostum bulunduğum konum çok işlek bir yer ve malum trakya içmeden duramıyorlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: sadrazamın sol şeyi

tekel bayii yazıyor ama sigara tütünü ve sarma malzemeleri yok çogu yerde. birde bu malzemeleri nereden bulabiliriz aktarlarda falan ?

tütüncüler var kardesim, böyle ufak tefek dükkanlar olur. Mahalle pazarlarında da bulabilirsin. O sarma malzemelerini falan internetten de temin edebiliyorsun ayrıca.

quote:

Orijinalden alıntı: jölelibrokoli

Inananlar için aşağıdaki hadis rehber olacaktır, inanmayanlara sozum yok. Her kul kendi yaptığından sorumludur. Zaman fitne zamanı dikkatli olmak şart, günahı işlemek başka şey onun haram olduğunu kabul etmemek başka şey.yine söylüyorum, sözlerim inananlara; haramı helal, helali haram yapanlardan olmayın.

Rasulullah (s.a.v) buyurdular ki

"Allah içkiye, onu içene, dağıtana, satana, satın alana, üzümünü sıkana [îmal edene], kendisi için sıktırana, taşıyana ve kendisine taşınana ve parasını yiyene lânet etsin." (Tirmizi, Büyû: 58)

git burdan, tamam günaha giriyoz, siz de söylüyonuz bakın günah yapmayın diye, size sevap bize ekstra günah yazılıyo, o yüzden sus artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ZarAdam0

Hocam benimde hayalim bu iş ama gelecekte ne yapmayı dusunuyosun böyle devam edermi dükkan? Birine emanet edip tatil yapabilirmisin? Malını çalan yakalandın mi? Yakaladiysan naptın? Bide dukkan ne kadar sürede duzune girdi kâra geçtin?

Devam ettiği yere kadar eder dostum 6 yıl oldu dahada gidiyor ben olmadığımda babam duruyor zaten tatil sıkıntısı yok,2 ayda falan oturmaya başladı zaten 6 yıl öncesinde aldığımızdada tekel bayiiydi o yüzden pek sıkıntı çekmedim

Bir olayımı anlatayım bira istedi dolapta arkada aldım poşeti elime biraları hızlıca koydum çaktırmadanda baktım çikolata alıyodu tezgahtan dedim yaşından başından utan yaşlı adamsın dedim sonra kızardı yüzü çikolatanında parasını ödedi çekti gitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voldermort -- 12 Ağustos 2013; 17:45:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Norman Reedus.

küçükken benimde hayalim vardı oradaki tüm çikolataları yemek

Alıntıları Göster
    haftalık ve aylık gider ve gelirler ne kadar oluyor,bende düşünmüştüm sonra vazcaydım

çevrende varmı tekel bayii, eğer varsa gerçekten iyi bir miktar kar ediyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

haftalık ve aylık gider ve gelirler ne kadar oluyor,bende düşünmüştüm sonra vazcaydım

Aylık ev masrafları,kredi vs. 6-7 bin tl'yi buluyor

Çevremde olmadığı için böyle iyi işlerim allah bozmasın binlerce şükürler olsunki şuana kadar hiçbir sorun çıkmadı ama iş biraz stresli ve sabır gerektiriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voldermort -- 12 Ağustos 2013; 17:50:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

Aylık ev masrafları,kredi vs. 6-7 bin tl'yi buluyor

Çevremde olmadığı için böyle iyi işlerim allah bozmasın binlerce şükürler olsunki şuana kadar hiçbir sorun çıkmadı ama iş biraz stresli ve sabır gerektiriyor...

Alıntıları Göster
    Up ! !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Bira fiyatları ne alemde şu an? 5 TL'yi buldu mu?

Şuanlık şişe biralar 4.10 tl kutular 4.30 tl

Efes mi? Bizim burada 10 TL'ye satıyor
  • Kazandigin para haram mi helal mi
  • Ahmet abi hic ugradimi

• Arkadaslar herkesin gunahi dini kendine hayirdir cetelesini mi tutuyorsunuz adamin. Sorular varmi demis nazikce soracaksaniz sorun adam mecbur degil.

Soru olarak yabanci saraplar satiyor musunuz neler var elinizde?

• 1-sende içiyor musun her gün
    2- aylık net gelir ne kadar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StrongToucH

hiç tatilin oluyo mu?
    skt si geçen ürünler ne oluyo? hep merak ettim
    yere düşen siragaraları ne yapıyorsunuz

-Tatil maalesef yapamıyorum.
    -SKT si geçen ürünlerde firma (toptancı) değişim yapıyo ücretisiz yeni malı veriyor zaten
    -Yere düşen sigara derken onu anlayamadım.

acaba firma ne yapıyo o ürünleri ?

• sigara kullaniyorum tiryaki degilim hafta bir iki defa kafama eserse zevk icin iciyorum.sigaranin kokusuna tahammul edemiyorum.soyle tavsiye ettigin aromali,hafif vs vs bir sigara markasi var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

Ahmet abi hic ugradimi

Yok ama banada aynı olay olsa bende aynısını yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Arkadaslar herkesin gunahi dini kendine hayirdir cetelesini mi tutuyorsunuz adamin. Sorular varmi demis nazikce soracaksaniz sorun adam mecbur degil.

Soru olarak yabanci saraplar satiyor musunuz neler var elinizde?

+1

Satıyorum ancak isimlerini hatırlamıyorum çok çeşit var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

1-sende içiyor musun her gün
    2- aylık net gelir ne kadar

1-Hayır kafam eserse ayda bir veya 2 haftada bir
    2-Şöyle söyleyeyim 60 bin ila 70 bin arası ciro oluyor ayda 10 bini falan kar kalıyor...
  • Ayıptır sorması genelde gunluk kac lira karın oluyo?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

Ahmet abi hic ugradimi

Yok ama banada aynı olay olsa bende aynısını yaparım

Allah kimseyi öyle tiplerle ugrastirmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: -MuzaffeR-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StrongToucH

hiç tatilin oluyo mu?
    skt si geçen ürünler ne oluyo? hep merak ettim
    yere düşen siragaraları ne yapıyorsunuz

-Tatil maalesef yapamıyorum.
    -SKT si geçen ürünlerde firma (toptancı) değişim yapıyo ücretisiz yeni malı veriyor zaten
    -Yere düşen sigara derken onu anlayamadım.

acaba firma ne yapıyo o ürünleri ?

Bilemiyorum sormak lazım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.