Şimdi Ara

Beyler Tek Dersi Verdim Üniden Mezun Oldum :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lan ailem oldunuz ya burası acayip birşey ya..Daha anamı babamı aramadan şuraya konu açıyorum...
    pek üni denmez myo ama olsun Sakarya üni elktronnik teknolojisi mezunu var artık forumda (gerçi bir sürü vardır)
    dün mikro işlemciler konusu açmıştım kendimce çalıştım 60 aldım BA geldi ohh be mezun oldum çok heyecanlıyım napsam ya kime nereye saldırsam..
    Allahım sana şükürler olsun ohh be bitti 2 yılda bitirdim hayırlısıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin* -- 19 Ağustos 2011; 15:01:14 >

• Tebrikler
  • hayırlı olsun hocam ben de anatomiden geçmişim (hoca geçirmiş), çok rahatladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan_66

quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Lan ailem oldunuz ya burası acayip birşey ya..Daha anamı babamı aramadan şuraya konu açıyorum...
    pek üni denmez myo ama olsun Sakarya üni elktronnik teknolojisi mezunu var artık forumda (gerçi bir sürü vardır)
    dün mikro işlemciler konusu açmıştım kendimce çalıştım 60 aldım BA geldi ohh be mezun oldum çok heyecanlıyım napsam ya kime nereye saldırsam..
    Allahım sana şükürler olsun ohh be bitti 2 yılda bitirdim hayırlısıyla

hayırlı olsunda hangi bölüm demek istedin.

eywallah hocam heyecandan olsa gerek Elektronik Teknolojisi Bölümü...

@Th3-Charm
    Eyw hocam

• Kimseye saldırmayın. Bir ihtiyaç sahibini sevindirin.
  • ee şimdi napcan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

ee şimdi napcan ?

KVK teknik serviste sözleşmeli işe giricem bu arada aöf yapıcam işte..Askerdende sonrada ya kendi dükkanımı açarım yada koç arçelik fabrikalarında işe girerim herhalde şuan askerlik engel biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • darısı bana.bende senın müh. versiyonunu bitirmeye çalışıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.