Şimdi Ara

Beyler tam burslu pilotaj okunur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • THK da sıralamam tutuyor çevremden öneren oldu 4-5 kişi. nedir düşünceleriniz yazık mı olur puana.Bu kursla bitirenlerden herhangi bir farkım olur mu pilotajı.Kafam çok karışık bu aralar yardım ederseniz sevinirim

• Hayalimdi benim de, ama yememişti ve tıp yazmıştım
  • Aile ve çevreden gelen tepkileri falan sindirebilsem kesinlikle yazardım.

Pilotaj ve gemi mühendisliği. Bu iki bölüm en güzel bölümler bana göre he tabi aileler anlamaz genelde sadece sıraya bakıyor insanlar.

Bu 2 yerden de çıktığında işin garanti hazır. Kuzenim bu sene mezun oldu itü gemiden 3700 dolarla işe başlayacak eylül ekim gibi. Aynı şekilde pilot da öyle en kötü 3500 dolar diye duydum ancak tam bilmiyorum.

Son olarak pilotajın fiziki yeterlilikleri var. Muayene yapan hastahaneleri sitesinden bulup tercih yapmadan gidip muayene olun sonra aksilik olmasın.
  • Sıralaman tutuyorsa gelmelisin ki tam burslu diyorsun, ben burssuz okucam başlıcam bu sene, bitirdiğinde işin hazır, 2025 yılına kadar 2500 pilot ihtiyacı olacak ülkemizde, şirketler sürekli uçak almaktadır, her uçağa 2 pilot ihtiyacı var, İngilizce seviyen nasıl bilmiyorum ama hazırlık okursun o da sorun olmaz :) önceden pilot olmak ütopikti hayalden ibaretti, bu şansı değerlendir derim, türkler 10 bin alırken yabancılar 15 bin dolar gibi dolgun maaşla çalışıyorlar, capitain olunca maaş daha da artıyor, aile yaşantısı olmuyor fakat bu tutkuya değer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    gata'da tıp okunur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.